Göreme Belediye Başkanı Eren, minik öğrencilerin sevincine ortak oldu
Göreme Belediye Başkanı Eren, minik öğrencilerin sevincine ortak oldu
Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, 2026-2027 eğitim öğretim yılı uyum sürecine başlayan minik öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu.
2026-2027 eğitim öğretim yılında uyum süreci bugün başladı. Göreme İlkokulu 1.sınıf öğrenci ve velileri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Ömer Eren eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.
Belediye Başkanı Ömer Eren açıklamasında, “Okul sıralarıyla ilk kez tanışan yavrularımızın tatlı telaşına ve ilk gün heyecanına ortak olduk. Göreme İlkokulu’nda 1. sınıfa başlayan minik öğrencilerimizin sıralarına kırtasiye setlerini yerleştirerek, onların bu özel gününde yanlarında yer aldık. Evlatlarımızın yüzündeki gülümseme ve gözlerindeki ışıltı, geleceğe olan inancımızı daha da büyütüyor. Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize, kıymetli öğretmenlerimize ve değerli velilerimize hayırlı olmasını diler; sağlık ve başarılarla dolu bir yıl temenni ederiz” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

