Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Genç çiftlerin tercihlerinin en başında

TURİZM 13.07.2020 - 13:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Genç çiftlerin tercihlerinin en başında

Türkiye’nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden Kapadokya, Ülkenin dört bir yanından çiçeği burnunda yeni çiftleri de ağırlıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye’nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden Kapadokya, Ülkenin dört bir yanından çiçeği burnunda yeni çiftleri de ağırlıyor.   Günümüzde artık gelenek haline getirilen yeni çiftlerin düğün fotoğraf mekanlarının başında ise bölgede günbatımının en güzel izlenebildiği Kızılçukur vadisi geliyor.   Kapadokya bölgesine gelen yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra yerli halkında büyük ilgi gösterdiği, hafta içi – hafta sonu ziyaretçileri bulunan Kızılçukur vadisinde hem bu eşsiz güzelliği yerinde gören çiçeği burnunda yeni çiftler, bir yandan da bu eşsiz manzarayla düğün öncesi fotoğraf çektiriyorlar.   Kayseri’den Nevşehir’e, Kızılçukur Vadisine gelen bu çiftlerde evlilikleri süresince bakıp mutlu olacakları düğün fotoğraflarından bir kareyi de Kapadokya’da günbatımı güzelliğinde çektirdiler.
Türkiye’nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden Kapadokya, Ülkenin dört bir yanından çiçeği burnunda yeni çiftleri de ağırlıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye’nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden Kapadokya, Ülkenin dört bir yanından çiçeği burnunda yeni çiftleri de ağırlıyor.

 

Günümüzde artık gelenek haline getirilen yeni çiftlerin düğün fotoğraf mekanlarının başında ise bölgede günbatımının en güzel izlenebildiği Kızılçukur vadisi geliyor.

 

Kapadokya bölgesine gelen yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra yerli halkında büyük ilgi gösterdiği, hafta içi – hafta sonu ziyaretçileri bulunan Kızılçukur vadisinde hem bu eşsiz güzelliği yerinde gören çiçeği burnunda yeni çiftler, bir yandan da bu eşsiz manzarayla düğün öncesi fotoğraf çektiriyorlar.

 

Kayseri’den Nevşehir’e, Kızılçukur Vadisine gelen bu çiftlerde evlilikleri süresince bakıp mutlu olacakları düğün fotoğraflarından bir kareyi de Kapadokya’da günbatımı güzelliğinde çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.