Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

FETÖ Mücadelesinde Zafiyete İzin Verilmemeli

NEVŞEHİR 07.07.2017 - 12:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

FETÖ Mücadelesinde Zafiyete İzin Verilmemeli

ÖZEL HABER - Nevşehir ve ülke genelinde FETÖ yapılanmasının “para ve eleman” kaynağı olan DERSANELERİN kapatılması, devletin MİLLİ GÜVENLİK MESELESİ olarak ele alınmasının ne kadar önemli olduğu zamanla daha iyi anlaşılıyor.
ÖZEL HABER - Nevşehir ve ülke genelinde FETÖ yapılanmasının “para ve eleman” kaynağı olan DERSANELERİN kapatılması, devletin MİLLİ GÜVENLİK MESELESİ olarak ele alınmasının ne kadar önemli olduğu zamanla daha iyi anlaşılıyor.   Bu yapının kaynağının kurutulması ile belinin kırıldığı gözlemlenirken, DEVLETİN “destekleme kurslarını” hayata geçirerek önemli bir hamle yapması ise takdir ediliyor. CUMHURBAŞKANI Erdoğan´ın bu konu ile ilgili onca titiz olmasına rağmen, “DESTEKLEME KURSLARININ” etkisini azaltmaya yönelik girişimlere hangi makam ve hangi konumda olursa olsun hiç kimsenin ama hiç kimsenin zerrece müsaade etme lüksünün olmadığı görüşleri dile getiriliyor.   Devletin ve milletin başına bela olan FETÖ yapılanmasının en önemli “beslenme” kaynaklarından biri olan DERSHANELERİN,  onca karşı duruş ve uluslar arası lobiye rağmen kapatılması takdir ediliyor.   2012 ve 2013 yıllarında gündeme gelen, akabinde 17-25 ihaneti ile de bu yapıya ait kaynakların çok acele kurutulması iktiza ederken, Devletin “vatanını ve insanını” koruma güdüsü ile hareket edip, bu yapıyı derdest etme girişimi halkın takdirini topladı. Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın “dershanelerin kapatılmasında” geri adım atmaması ile dershanelerin kapatıldığı biliniyor.   Dershanelerin kapatılması sonrasında eğitim zafiyeti doğacağını dile getiren FETÖ kalemşorlarının kamuoyunu kışkırtma emelleri “DESTEKLEME KURSLARI” konulması ile boşa çıkarılmıştı.   Öğrencilerin hafta sonları özellikle “özel hoca ve etüt merkezleri” kıskacına yoğunlaşmamaları için DESTEKLEME KURSLARININ okullarda düzenlenmesi veliler tarafından beğeni topladığı biliniyor.   Ücretsiz olan aile bütçesine zerrece yük getirmeyen varlıklı olanla imkanı olmayanı eşit kılan bu kursların titizlikle yapılması Devletin Milli Güvenlik Meselesi olduğu uzmanlarca dile getiriliyor.   DESTEKLEME KURSLARINDA zafiyet gösterildiği yönündeki bilgiler ise kamuoyuna yavaş yavaş yayılmaya devam ediyor. FETÖ ihanet yapılanmasının ekmeğine yağ sürecek bir zafiyetin doğmasına kimsenin ama hiç kimsenin müsaade etme lüksünün olamayacağı görüşleri dile getiriliyor.   Hani makam ve hangi konumda olursa olsun, bu kursların düzenli ve kanunlara uygun bir şekilde yapılmasını görevlilerin eksiksiz olarak takip etme zorunluluklarının olduğu belirtiliyor.  
ÖZEL HABER - Nevşehir ve ülke genelinde FETÖ yapılanmasının “para ve eleman” kaynağı olan DERSANELERİN kapatılması, devletin MİLLİ GÜVENLİK MESELESİ olarak ele alınmasının ne kadar önemli olduğu zamanla daha iyi anlaşılıyor.

ÖZEL HABER - Nevşehir ve ülke genelinde FETÖ yapılanmasının “para ve eleman” kaynağı olan DERSANELERİN kapatılması, devletin MİLLİ GÜVENLİK MESELESİ olarak ele alınmasının ne kadar önemli olduğu zamanla daha iyi anlaşılıyor.

 

Bu yapının kaynağının kurutulması ile belinin kırıldığı gözlemlenirken, DEVLETİN “destekleme kurslarını” hayata geçirerek önemli bir hamle yapması ise takdir ediliyor. CUMHURBAŞKANI Erdoğan´ın bu konu ile ilgili onca titiz olmasına rağmen, “DESTEKLEME KURSLARININ” etkisini azaltmaya yönelik girişimlere hangi makam ve hangi konumda olursa olsun hiç kimsenin ama hiç kimsenin zerrece müsaade etme lüksünün olmadığı görüşleri dile getiriliyor.

 

Devletin ve milletin başına bela olan FETÖ yapılanmasının en önemli “beslenme” kaynaklarından biri olan DERSHANELERİN,  onca karşı duruş ve uluslar arası lobiye rağmen kapatılması takdir ediliyor.

 

2012 ve 2013 yıllarında gündeme gelen, akabinde 17-25 ihaneti ile de bu yapıya ait kaynakların çok acele kurutulması iktiza ederken, Devletin “vatanını ve insanını” koruma güdüsü ile hareket edip, bu yapıyı derdest etme girişimi halkın takdirini topladı.

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın “dershanelerin kapatılmasında” geri adım atmaması ile dershanelerin kapatıldığı biliniyor.

 

Dershanelerin kapatılması sonrasında eğitim zafiyeti doğacağını dile getiren FETÖ kalemşorlarının kamuoyunu kışkırtma emelleri “DESTEKLEME KURSLARI” konulması ile boşa çıkarılmıştı.

 

Öğrencilerin hafta sonları özellikle “özel hoca ve etüt merkezleri” kıskacına yoğunlaşmamaları için DESTEKLEME KURSLARININ okullarda düzenlenmesi veliler tarafından beğeni topladığı biliniyor.

 

Ücretsiz olan aile bütçesine zerrece yük getirmeyen varlıklı olanla imkanı olmayanı eşit kılan bu kursların titizlikle yapılması Devletin Milli Güvenlik Meselesi olduğu uzmanlarca dile getiriliyor.

 

DESTEKLEME KURSLARINDA zafiyet gösterildiği yönündeki bilgiler ise kamuoyuna yavaş yavaş yayılmaya devam ediyor. FETÖ ihanet yapılanmasının ekmeğine yağ sürecek bir zafiyetin doğmasına kimsenin ama hiç kimsenin müsaade etme lüksünün olamayacağı görüşleri dile getiriliyor.

 

Hani makam ve hangi konumda olursa olsun, bu kursların düzenli ve kanunlara uygun bir şekilde yapılmasını görevlilerin eksiksiz olarak takip etme zorunluluklarının olduğu belirtiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.