Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Diriliş 50 Taraftar Grubu Halı Saha Maçında Buluştu

SPOR 12.11.2016 - 12:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Diriliş 50 Taraftar Grubu Halı Saha Maçında Buluştu

Nevşehir Sporun taraftar grubu Diriliş 50 taraftar grubu Uçhisar Halı sahada taraftar grubu arasında maç yaptı.
  Nevşehir Sporun taraftar grubu Diriliş 50 taraftar grubu Uçhisar Halı sahada taraftar grubu kendi arasında maç yaptı. Diriliş 50 taraftar grubu Başkanı Muhammed Sönmez yaptığı açıklamada taraftar grubu olarak kaynaşmayı daha da güzel yapabilmek adına maç yaptıklarını kaydetti. Sönmez, “ Nevşehir Spor Diriliş 50 taraftar grubu olarak her hafta düzenli olarak Uçhisar halı saha da kendi grubumuz arasında etkinlik amacıyla maç yapıyoruz. Düzenlemiş olduğumuz halı saha maçlarına her hafta yeni arkadaşlarımız katılıyor. Bu sayede tribünde olan kardeşliğimizi bu şekilde organizasyonlar yaparak perçinleştiriyoruz. Diriliş 50 taraftar grubu olarak etkinliklerimiz devam edecek” diye konuştu. 
Nevşehir Sporun taraftar grubu Diriliş 50 taraftar grubu Uçhisar Halı sahada taraftar grubu arasında maç yaptı.

 

Nevşehir Sporun taraftar grubu Diriliş 50 taraftar grubu Uçhisar Halı sahada taraftar grubu kendi arasında maç yaptı.

Diriliş 50 taraftar grubu Başkanı Muhammed Sönmez yaptığı açıklamada taraftar grubu olarak kaynaşmayı daha da güzel yapabilmek adına maç yaptıklarını kaydetti. Sönmez, “ Nevşehir Spor Diriliş 50 taraftar grubu olarak her hafta düzenli olarak Uçhisar halı saha da kendi grubumuz arasında etkinlik amacıyla maç yapıyoruz. Düzenlemiş olduğumuz halı saha maçlarına her hafta yeni arkadaşlarımız katılıyor. Bu sayede tribünde olan kardeşliğimizi bu şekilde organizasyonlar yaparak perçinleştiriyoruz. Diriliş 50 taraftar grubu olarak etkinliklerimiz devam edecek” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.