MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çiçekli Caminde sabah namazı gençlik buluşması düzenlendi

NEVŞEHİR 22.02.2020 - 12:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çiçekli Caminde sabah namazı gençlik buluşması düzenlendi

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Müftülüğü ve STK Kuruluşları işbirliği ile her ay düzenlenen “Sabah Namazı Cami-Gençlik Buluşması ve Hatim Duası” programına katıldı.
  Merkez Çiçekli (Taşlıbel) Camii’nde sabah namazı öncesi başlayan programda, din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilavet edildi.   Daha sonra okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Üniversite öğrencileri tarafından okunan Hatm-i Şeriflerin duasını İl Müftüsü Yakup Öztürk yaptı ve gençlerin kötü ve zararlı alışkanlıklardan, korunmaları, genç yaşta Allah’a ibadete yönelerek, O’nun sevdiği kullar arasına girmeleri, derslerinde başarılı olmaları, vatana ve millete hayırlı bireyler olmaları için duada bulundu.   Sabah Namazı Cami-Gençlik Buluşması ve Hatim Duası” programı, cami çıkışında hayırseverler tarafından yapılan ikramlarla sona erdi.   Vali Aktaş, programa katılan öğrencilerle ve geçlerle yakından ilgilenerek, onlarla bir süre sohbet etti ve programın düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkür etti.   Programa; Vali İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Müftüsü Yakup Öztürk, NEVÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Soysaldı, İlçe Müftüleri, STK temsilcileri, Nevşehir KYK yurtlarında kalan kız ve erkek Üniversite öğrencileri, İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Hafızlık Kur’an Kursu öğrencileri, Gençlik Merkezi Öğrencileri ile aileleri ve vatandaşlar katıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Müftülüğü ve STK Kuruluşları işbirliği ile her ay düzenlenen “Sabah Namazı Cami-Gençlik Buluşması ve Hatim Duası” programına katıldı.

 

Merkez Çiçekli (Taşlıbel) Camii’nde sabah namazı öncesi başlayan programda, din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilavet edildi.

 

Daha sonra okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Üniversite öğrencileri tarafından okunan Hatm-i Şeriflerin duasını İl Müftüsü Yakup Öztürk yaptı ve gençlerin kötü ve zararlı alışkanlıklardan, korunmaları, genç yaşta Allah’a ibadete yönelerek, O’nun sevdiği kullar arasına girmeleri, derslerinde başarılı olmaları, vatana ve millete hayırlı bireyler olmaları için duada bulundu.

 

Sabah Namazı Cami-Gençlik Buluşması ve Hatim Duası” programı, cami çıkışında hayırseverler tarafından yapılan ikramlarla sona erdi.

 

Vali Aktaş, programa katılan öğrencilerle ve geçlerle yakından ilgilenerek, onlarla bir süre sohbet etti ve programın düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkür etti.

 

Programa; Vali İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Müftüsü Yakup Öztürk, NEVÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Soysaldı, İlçe Müftüleri, STK temsilcileri, Nevşehir KYK yurtlarında kalan kız ve erkek Üniversite öğrencileri, İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Hafızlık Kur’an Kursu öğrencileri, Gençlik Merkezi Öğrencileri ile aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.