Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cezaevinde M. Akif Ersoy’u anma etkinliği

NEVŞEHİR 13.03.2020 - 11:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Cezaevinde M. Akif Ersoy’u anma etkinliği

Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma” etkinliği düzenlendi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma” etkinliği düzenlendi. Nevşehir Bektaş-ı Veli Üniversitesi işbirliği ile organize edilen ve bu yıl 99. yılı gerçekleştirilen "12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma” Kurumun Çok Amaçlı Konferans Salonunda 92 hükümlü ve tutuklunun katılımıyla gerçekleştirildi. Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlanırken, Bektaş Veli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi görevli Öğretim Görevlisi Fatih Abanos tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirildi. Abanos, “İstiklal Marşı'nın yazılma süreci İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'un hayatı hakkında ve Mehmet Akif Ersoy’ da mücadeleye fikri açıdan büyük destek vermiş, yazmış olduğu İstiklal Marşı ile Türk Milletinin yüreğinde kopan fırtınaları dile getirmiş, cesaretin, azmin ve imanın bağımsızlık yolundaki büyük etkisine dikkati çekmiştir. İstiklal Marşının özünde yatan bağımsızlık vurgusu, kahraman ecdadımızın kanları ile sulanmış olan bu aziz ve kutsal topraklarımızda nesiller boyu, sonsuza kadar yaşayacaktır” dedi.
Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma” etkinliği düzenlendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma” etkinliği düzenlendi.


Nevşehir Bektaş-ı Veli Üniversitesi işbirliği ile organize edilen ve bu yıl 99. yılı gerçekleştirilen "12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma” Kurumun Çok Amaçlı Konferans Salonunda 92 hükümlü ve tutuklunun katılımıyla gerçekleştirildi.


Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlanırken, Bektaş Veli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi görevli Öğretim Görevlisi Fatih Abanos tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirildi.
Abanos, “İstiklal Marşı'nın yazılma süreci İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'un hayatı hakkında ve Mehmet Akif Ersoy’ da mücadeleye fikri açıdan büyük destek vermiş, yazmış olduğu İstiklal Marşı ile Türk Milletinin yüreğinde kopan fırtınaları dile getirmiş, cesaretin, azmin ve imanın bağımsızlık yolundaki büyük etkisine dikkati çekmiştir. İstiklal Marşının özünde yatan bağımsızlık vurgusu, kahraman ecdadımızın kanları ile sulanmış olan bu aziz ve kutsal topraklarımızda nesiller boyu, sonsuza kadar yaşayacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.