KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Demiralp, Vali Fidan’ı ziyaret etti

GÜNCEL 24.07.2025 - 14:17, Güncelleme: 24.07.2025 - 14:17
 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Demiralp, Vali Fidan’ı ziyaret etti

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Burak Demiralp, Nevşehir Valisi Ali Fidan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.
  Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Burak Demiralp beraberinde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Personel Genel Müdürü Halil Erdoğan ile birlikte Nevşehir Valisi Ali Fidan’ı ziyaret etti. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Burak Demiralp açıklamasında, “Anadolu’muzun eşsiz bölgelerinden biri olan, Kapadokya’mızın merkezi Nevşehir’deyiz. Valiliği’mizi ziyaret ederek kıymetli Valimizle şehrimizde yapılan, devam eden ve planlanan hizmetleri istişare ettik. Nevşehir’imizin gelişimine ivme kazandıracak yatırımlarımız, vatandaşlarımızın refahını artıracak projelerimiz için ortak akılla çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.  
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Burak Demiralp, Nevşehir Valisi Ali Fidan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Burak Demiralp beraberinde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Personel Genel Müdürü Halil Erdoğan ile birlikte Nevşehir Valisi Ali Fidan’ı ziyaret etti.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Burak Demiralp açıklamasında, “Anadolu’muzun eşsiz bölgelerinden biri olan, Kapadokya’mızın merkezi Nevşehir’deyiz. Valiliği’mizi ziyaret ederek kıymetli Valimizle şehrimizde yapılan, devam eden ve planlanan hizmetleri istişare ettik. Nevşehir’imizin gelişimine ivme kazandıracak yatırımlarımız, vatandaşlarımızın refahını artıracak projelerimiz için ortak akılla çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.