Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çatı Katında Sıkışan Kediyi İtfaiye Ekipleri Kurtardı

NEVŞEHİR 12.06.2018 - 17:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çatı Katında Sıkışan Kediyi İtfaiye Ekipleri Kurtardı

15 Temmuz Mahallesinde 4 katlı bir apartmanın çatı katında sıkışan yavru kedi, Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.
  Nevşehir’in 15 Temmuz Mahallesi’ndeki 4 katkı bir apartmanın çatı katında yavru kedinin sıkıştığı, yapılan çalışmalara rağmen yavru kedinin kurtarılamadığı yönünde vatandaşlarca yapılan ihbarın ardından değerlendirilmesi üzerine harekete geçen Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, çatı katında tahtaların arasına sıkışan yavru kediyi bir süre sonra sıkıştığı yerden çıkartmayı başardılar.   Yavru kedi bir süre sonra etrafta dolaştıktan sonra gözlerden kayboldu.
15 Temmuz Mahallesinde 4 katlı bir apartmanın çatı katında sıkışan yavru kedi, Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.

 

Nevşehir’in 15 Temmuz Mahallesi’ndeki 4 katkı bir apartmanın çatı katında yavru kedinin sıkıştığı, yapılan çalışmalara rağmen yavru kedinin kurtarılamadığı yönünde vatandaşlarca yapılan ihbarın ardından değerlendirilmesi üzerine harekete geçen Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, çatı katında tahtaların arasına sıkışan yavru kediyi bir süre sonra sıkıştığı yerden çıkartmayı başardılar.

 

Yavru kedi bir süre sonra etrafta dolaştıktan sonra gözlerden kayboldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.