MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çat kasabasında bu sabah ilk balon turu yapıldı

TURİZM 06.07.2021 - 09:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çat kasabasında bu sabah ilk balon turu yapıldı

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Çat kasabasında bu sabah ilk kez sıcak hava balonu havalandı.
  Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde sıcak hava balon turlarının uçuş güzergahlarına Çat beldesi de eklendi. Çat beldesinde bu sabah gündoğumu ile birlikte havalanan sıcak hava balonu yaklaşık 1 saat gökyüzünde kaldı.   Çat beldesinde bu sabah ilk uçuşu gerçekleştirilen sıcak hava balon turuna katılan Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk çok şükür hayaldi gerçek oldu dedi. Ertürk, Çat balon sahasında uçuş iznini alan ilk firma kasabamız üzerinde ve Çat vadisi üzerinde başarılı bir şekilde uçuşunu yapmıştır. Çat beldesi artık turizmden de isteği payı alacak” dedi.
Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Çat kasabasında bu sabah ilk kez sıcak hava balonu havalandı.

 

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde sıcak hava balon turlarının uçuş güzergahlarına Çat beldesi de eklendi. Çat beldesinde bu sabah gündoğumu ile birlikte havalanan sıcak hava balonu yaklaşık 1 saat gökyüzünde kaldı.

 

Çat beldesinde bu sabah ilk uçuşu gerçekleştirilen sıcak hava balon turuna katılan Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk çok şükür hayaldi gerçek oldu dedi. Ertürk, Çat balon sahasında uçuş iznini alan ilk firma kasabamız üzerinde ve Çat vadisi üzerinde başarılı bir şekilde uçuşunu yapmıştır. Çat beldesi artık turizmden de isteği payı alacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.