Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cantekin Bırakıyor mu?

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2014 - 21:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Cantekin Bırakıyor mu?

NEVŞEHİR(MHA) 3 Sezondur Nevşehir’i Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Kırmızı Beyazlı Nevşehir Spor Gençlik Spor Kulübünü sırtlanan Necmi Cantekin ve beraberindeki Yönetim Kurulunun önümüzdeki günlerde yapacağı toplantı kulübün geleceği açısından son derece önemli. Edinilen bilgiye göre; geçtiğimiz aylarda Kalp ameliyatı geçiren Kulüp başkanı Necmi Cantekin’in sağlık sorunları nedeniyle kulüp başkanlığını bırakması gündeme gelebilecek. Öte yandan Cantekin yönetimindeki isimlerinde böyle bir durumda yönetimde bulunmak istemeyecekleri gözleniyor. Geçtiğimiz 3 yılda olduğu gibi Nevşehir Spor konusunu memlekete bir hizmet olarak algıladıklarını ifade eden ve kendisi ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin dışında bu işi daha iyi yapabileceğine inanan iş adamlarını da göreve davet eden Kulüp Başkanı Necmi Cantekin yine aynı türdeki çağrısını sürdürdü. Eylül ayında başlaması beklenen Bölgesel Amatör Ligi öncesinde takımın kaderini belirleyecek olan toplantının muhtemelen ramazan ayı içerisinde gerçekleşmesi ve Cantekin ailesinin bu konudaki son kararını vereceği gözleniyor.
NEVŞEHİR(MHA) 3 Sezondur Nevşehir’i Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Kırmızı Beyazlı Nevşehir Spor Gençlik Spor Kulübünü sırtlanan Necmi Cantekin ve beraberindeki Yönetim Kurulunun önümüzdeki günlerde yapacağı toplantı kulübün geleceği açısından son derece önemli.

Edinilen bilgiye göre; geçtiğimiz aylarda Kalp ameliyatı geçiren Kulüp başkanı Necmi Cantekin’in sağlık sorunları nedeniyle kulüp başkanlığını bırakması gündeme gelebilecek. Öte yandan Cantekin yönetimindeki isimlerinde böyle bir durumda yönetimde bulunmak istemeyecekleri gözleniyor.

Geçtiğimiz 3 yılda olduğu gibi Nevşehir Spor konusunu memlekete bir hizmet olarak algıladıklarını ifade eden ve kendisi ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin dışında bu işi daha iyi yapabileceğine inanan iş adamlarını da göreve davet eden Kulüp Başkanı Necmi Cantekin yine aynı türdeki çağrısını sürdürdü.

Eylül ayında başlaması beklenen Bölgesel Amatör Ligi öncesinde takımın kaderini belirleyecek olan toplantının muhtemelen ramazan ayı içerisinde gerçekleşmesi ve Cantekin ailesinin bu konudaki son kararını vereceği gözleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.