MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Big Bus otobüsler 2021 turizm yılını açıyor

TURİZM 10.07.2021 - 09:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Big Bus otobüsler 2021 turizm yılını açıyor

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde geçtiğimiz yıl başlayan Big Bus turlar bugün düzenlenecek olan program ile 2021 turizm sezonunu açıyor.
  Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde bulunan Big Bus tur firması yerli ve yabancı turistlere yönelik hizmet çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Özellikle yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği Big Bus turları bugün düzenlenecek olan tören ile 2021 turizm sezonuna merhaba diyecek.     Bu akşam Göreme’de düzenlenecek olan 2021 turizm sezonu açılış programına milletvekillerinin yanı sıra çok sayıda katılımcı davet edilirken Big Bus firması açılış törenine tüm Nevşehir halkını da davet etti.   Adres: Avcılar Mahallesi, Müze Caddesi No: 25 Göreme/Nevşehir
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde geçtiğimiz yıl başlayan Big Bus turlar bugün düzenlenecek olan program ile 2021 turizm sezonunu açıyor.

 

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde bulunan Big Bus tur firması yerli ve yabancı turistlere yönelik hizmet çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Özellikle yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği Big Bus turları bugün düzenlenecek olan tören ile 2021 turizm sezonuna merhaba diyecek.  

 

Bu akşam Göreme’de düzenlenecek olan 2021 turizm sezonu açılış programına milletvekillerinin yanı sıra çok sayıda katılımcı davet edilirken Big Bus firması açılış törenine tüm Nevşehir halkını da davet etti.

 

Adres: Avcılar Mahallesi, Müze Caddesi No: 25 Göreme/Nevşehir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.