KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Belediye Başkanı Arı, Erenler ve Esenler Caddesi’nde incelemelerde bulundu

BELEDİYELER 01.07.2025 - 14:32, Güncelleme: 01.07.2025 - 14:32
 

Belediye Başkanı Arı, Erenler ve Esenler Caddesi’nde incelemelerde bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, belediye ekiplerinin çalışma alanlarında incelemelerde bulundu.
  Güzelyurt Mahallesi Erenler ve Esenler Caddesi altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Arı, Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen alanları ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Her iki cadde üzerinde yürütülen çalışmalara katılıp vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Arı, başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinden bilgiler alarak belediye personellerine kolaylıklar ve başarılar diledi. Güzelyurt Mahallesi Erenler Caddesi 1. Etap toplam 440 m2’den oluşurken 2000 ton PMT ve 1050 ton asfalt atılacak. Erenler Caddesi devamında bulunan Esenler Caddesi 1. Kısım toplam 250 m2 olup, 1150 ton PMT ve 600 ton asfalt atılması planlanırken Esenler Caddesi 2. Kısım da ise 300 m2’lik alana 1350 ton PMT ve 750 ton asfalt atılacak. Şehrin bütün arterleri ve farklı mahallelerinde yol ve yaya kaldırımı yapımı, bakım ve onarımı, park yenileme, temizlik ve altyapı yenileme çalışmaları Nevşehir Belediyesi ekipleri ve ilgili müdürlükler tarafından titizlikle yürütülüyor.  
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, belediye ekiplerinin çalışma alanlarında incelemelerde bulundu.

 

Güzelyurt Mahallesi Erenler ve Esenler Caddesi altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Arı, Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen alanları ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Her iki cadde üzerinde yürütülen çalışmalara katılıp vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Arı, başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinden bilgiler alarak belediye personellerine kolaylıklar ve başarılar diledi.

Güzelyurt Mahallesi Erenler Caddesi 1. Etap toplam 440 m2’den oluşurken 2000 ton PMT ve 1050 ton asfalt atılacak. Erenler Caddesi devamında bulunan Esenler Caddesi 1. Kısım toplam 250 m2 olup, 1150 ton PMT ve 600 ton asfalt atılması planlanırken Esenler Caddesi 2. Kısım da ise 300 m2’lik alana 1350 ton PMT ve 750 ton asfalt atılacak.

Şehrin bütün arterleri ve farklı mahallelerinde yol ve yaya kaldırımı yapımı, bakım ve onarımı, park yenileme, temizlik ve altyapı yenileme çalışmaları Nevşehir Belediyesi ekipleri ve ilgili müdürlükler tarafından titizlikle yürütülüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.