KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Belediye Başkanı Arı, çalışma alanlarında incelemelerde bulundu

BELEDİYELER 23.09.2025 - 15:05, Güncelleme: 23.09.2025 - 15:05
 

Belediye Başkanı Arı, çalışma alanlarında incelemelerde bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, saha çalışmaları kapsamında kentin her noktasında dur durak bilmeden çalışarak şehrine değer katmaya devam ediyor.
  2025 yılı ilk aylarından itibaren şantiye alanına dönüşen ve girilmedik mahalle bırakmadan kentin her sokağına temas etmeye çalışan Belediye Başkanı Rasim Arı, bu şehrin geleceğini inşa etme konusunda ki ısrarcılığını sürdürüyor. Bulduğu her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Nevşehir’in geleceğine dair adımlar atan Başkan Arı, makam ziyaretleri kapsamında da halkı kucaklamayı sürdürüyor. Saha çalışmaları kapsamında Güzelyurt Mahallesi Hisar Sokak’da asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Arı, devamında Cevher Dudayev Mahallesi Vatan Caddesi’nin alt yapı ve üst yapı çalışmaları için düzenlenen kilitli taş söküm programına katıldı. Her iki program çerçevesinde mahalle sakinleri ve esnaflarla sohbet ederek dilek ve isteklerini dinleyen Başkan Arı, yürütülen çalışmalar ve yeni dönemde yapacağı projeler hakkında bilgiler aktardı. Başkan Rasim Arı, vatandaşların kendisine ilettiği sorunları ve talepleri yerinde dinleyerek çözüm mekanizmasını çalıştıran yaklaşımı ile büyük takdir kazanıyor.  
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, saha çalışmaları kapsamında kentin her noktasında dur durak bilmeden çalışarak şehrine değer katmaya devam ediyor.

 

2025 yılı ilk aylarından itibaren şantiye alanına dönüşen ve girilmedik mahalle bırakmadan kentin her sokağına temas etmeye çalışan Belediye Başkanı Rasim Arı, bu şehrin geleceğini inşa etme konusunda ki ısrarcılığını sürdürüyor. Bulduğu her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Nevşehir’in geleceğine dair adımlar atan Başkan Arı, makam ziyaretleri kapsamında da halkı kucaklamayı sürdürüyor.

Saha çalışmaları kapsamında Güzelyurt Mahallesi Hisar Sokak’da asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Arı, devamında Cevher Dudayev Mahallesi Vatan Caddesi’nin alt yapı ve üst yapı çalışmaları için düzenlenen kilitli taş söküm programına katıldı.

Her iki program çerçevesinde mahalle sakinleri ve esnaflarla sohbet ederek dilek ve isteklerini dinleyen Başkan Arı, yürütülen çalışmalar ve yeni dönemde yapacağı projeler hakkında bilgiler aktardı. Başkan Rasim Arı, vatandaşların kendisine ilettiği sorunları ve talepleri yerinde dinleyerek çözüm mekanizmasını çalıştıran yaklaşımı ile büyük takdir kazanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.