Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Güneş'ten 24 Kasım mesajı

BELEDİYELER 23.11.2021 - 14:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Güneş'ten 24 Kasım mesajı

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, öğretmenler gününü kutladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, öğretmenler gününü kutladı.     Güneş, “24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anıyor, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz, hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan görev yapan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” diye konuştu.           
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, öğretmenler gününü kutladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, öğretmenler gününü kutladı.  

 

Güneş, “24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anıyor, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz, hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan görev yapan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” diye konuştu. 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.