Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Avcı TASSK toplantısındaydı

SPOR 16.01.2021 - 14:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Avcı TASSK toplantısındaydı

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu pandemi dolayısıyla uzun süredir ertelenen amatör maçların durumunu belirlemek, yol haritasını çizmek için toplandı.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu pandemi dolayısıyla uzun süredir ertelenen amatör maçların durumunu belirlemek, yol haritasını çizmek için toplandı.     Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Avcı'da konfederasyon yönetim kurulu üyesi olarak söz konusu toplantıya katılan isimler arasındaydı.     Başkan Avcı'nın söz konusu toplantı dönüşünde amatör futbol maçlarının akıbeti ve toplantıda alınan kararlara ilişkin değerlendirmelerde bulunması bekleniyor.  
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu pandemi dolayısıyla uzun süredir ertelenen amatör maçların durumunu belirlemek, yol haritasını çizmek için toplandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu pandemi dolayısıyla uzun süredir ertelenen amatör maçların durumunu belirlemek, yol haritasını çizmek için toplandı.  

 

Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Avcı'da konfederasyon yönetim kurulu üyesi olarak söz konusu toplantıya katılan isimler arasındaydı.  

 

Başkan Avcı'nın söz konusu toplantı dönüşünde amatör futbol maçlarının akıbeti ve toplantıda alınan kararlara ilişkin değerlendirmelerde bulunması bekleniyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.