Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Altıok ve beraberindeki grup Anıtkabir’i de ziyaret etti

İLÇELER 11.11.2019 - 14:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Altıok ve beraberindeki grup Anıtkabir’i de ziyaret etti

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok ve beraberindeki Hacıbektaş grubu Anıtkabir’i ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok ve beraberindeki Hacıbektaş grubu Anıtkabir’i ziyaret etti.   Daha sonra Ulucanlar Cezaevini de ziyaret eden Başkan Altıok ve Hacıbektaş grubu yaklaşık yüz kişilik Hacıbektaş grubu Eskişehir gezisinin ilk gününde, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’le bir araya gelip hoş bir sohbet gerçekleştirdi.   Başkan Altıok, kendisini 22 Aralık Atatürk’ün Hacıbektaş’a gelişinin etkinliklerine davet etti.  
Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok ve beraberindeki Hacıbektaş grubu Anıtkabir’i ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok ve beraberindeki Hacıbektaş grubu Anıtkabir’i ziyaret etti.

 

Daha sonra Ulucanlar Cezaevini de ziyaret eden Başkan Altıok ve Hacıbektaş grubu yaklaşık yüz kişilik Hacıbektaş grubu Eskişehir gezisinin ilk gününde, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’le bir araya gelip hoş bir sohbet gerçekleştirdi.

 

Başkan Altıok, kendisini 22 Aralık Atatürk’ün Hacıbektaş’a gelişinin etkinliklerine davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.