MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Baro Başkanlığına Murat Boz seçildi

GÜNCEL 03.07.2021 - 18:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Baro Başkanlığına Murat Boz seçildi

Nevşehir Baro Başkanlığında gülen taraf Avukat Murat Boz oldu.
  Adalet Sarayı konferans salonunda bugün gerçekleştirilen Baro Başkanlığında kazanan taraf Avukat Murat Boz seçildi. Sabah saatlerinde başlayan oy verme işlemleri az önce sona erdi. Baro Başkanlığı seçiminde Murat Boz ve İhsan Uçman aday olarak katıldı. Baro Başkanlığı seçimi kazanan Murat Boz 117 oy alırken diğer aday İhsan Uçman ise 80 oy aldı.     Yönetim kurullarında ise oy sayma işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Nevşehir Baro Başkanlığında gülen taraf Avukat Murat Boz oldu.

 

Adalet Sarayı konferans salonunda bugün gerçekleştirilen Baro Başkanlığında kazanan taraf Avukat Murat Boz seçildi. Sabah saatlerinde başlayan oy verme işlemleri az önce sona erdi. Baro Başkanlığı seçiminde Murat Boz ve İhsan Uçman aday olarak katıldı. Baro Başkanlığı seçimi kazanan Murat Boz 117 oy alırken diğer aday İhsan Uçman ise 80 oy aldı.  

 

Yönetim kurullarında ise oy sayma işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.