MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ay, 'Ermeni soykırımı yoktur, ermeni mezalimi vardır'

SİYASET 03.05.2021 - 14:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ay, 'Ermeni soykırımı yoktur, ermeni mezalimi vardır'

İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, ermeni soykırımı iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, ermeni soykırımı iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.     Başkan Ay, "Başta Fransa olmak üzere irili ufaklı pek çok Avrupa ülkesinden sonra nihayet her 24 Nisanda ne diyecek diye beklediğimiz ABD başkanı da “soykırım” ifadesini kullanarak Türk Milletine saldırmıştır, hakaret etmiştir. Elbette bu “soykırım” iddiasını, bu saldırı ve hakareti reddediyoruz. Kızılderili yerlilere ve siyahilere soykırım yapan ABD ile Cezayirlilere soykırım uygulayan Fransa’ya iade ediyoruz. ABD’den sonra henüz karara katılmamış diğer Avrupa ülkeleri de top yekûn “soykırım” kervanına katılacaklardır. Çünkü Haçlılar tarih boyunca bizimle teke tek hiç savaşmamışlardır; bütün haçlılar her defasında birlikte ve sürü halinde saldırmışlardır. Bu psikolojik savaşta da Türk Milletine birlikte saldırmaktadırlar ve birlikte saldıracaklardır.     Haçlıların bu saldırıları ve hakaretleri karşısında biz ne yapıyoruz? Fransa örneğinde olduğu gibi şiddetle kınıyor, yüksek perdeden mallarına boykot çağrıları yapıyor üç gün sonra unutuyoruz, hiçbir şey olmamış gibi devam ediyoruz.    Türk Milleti gerçekten bir soykırım yapmış mıdır? 1915 olayları ve Ermeni iddialarının aslı nedir, ne değildir? Her Türk insanı ve özellikle gençlerimiz çok ayrıntılı olmasa da bu konuda özet olarak bilgi sahibi olmalıdır. Her Türk insanı bilmeli ve unutmamalıdır. Tükenmez kinleri ve tükenmez düşmanlıkları asla unutmamalıdır.  
İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, ermeni soykırımı iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, ermeni soykırımı iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.  

 

Başkan Ay, "Başta Fransa olmak üzere irili ufaklı pek çok Avrupa ülkesinden sonra nihayet her 24 Nisanda ne diyecek diye beklediğimiz ABD başkanı da “soykırım” ifadesini kullanarak Türk Milletine saldırmıştır, hakaret etmiştir. Elbette bu “soykırım” iddiasını, bu saldırı ve hakareti reddediyoruz. Kızılderili yerlilere ve siyahilere soykırım yapan ABD ile Cezayirlilere soykırım uygulayan Fransa’ya iade ediyoruz. ABD’den sonra henüz karara katılmamış diğer Avrupa ülkeleri de top yekûn “soykırım” kervanına katılacaklardır. Çünkü Haçlılar tarih boyunca bizimle teke tek hiç savaşmamışlardır; bütün haçlılar her defasında birlikte ve sürü halinde saldırmışlardır. Bu psikolojik savaşta da Türk Milletine birlikte saldırmaktadırlar ve birlikte saldıracaklardır.  

 

Haçlıların bu saldırıları ve hakaretleri karşısında biz ne yapıyoruz? Fransa örneğinde olduğu gibi şiddetle kınıyor, yüksek perdeden mallarına boykot çağrıları yapıyor üç gün sonra unutuyoruz, hiçbir şey olmamış gibi devam ediyoruz. 

 

Türk Milleti gerçekten bir soykırım yapmış mıdır? 1915 olayları ve Ermeni iddialarının aslı nedir, ne değildir? Her Türk insanı ve özellikle gençlerimiz çok ayrıntılı olmasa da bu konuda özet olarak bilgi sahibi olmalıdır. Her Türk insanı bilmeli ve unutmamalıdır. Tükenmez kinleri ve tükenmez düşmanlıkları asla unutmamalıdır.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.