MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl Kaymakamı Salih Kaya Okullarda İncelemelerde Bulundu

İLÇELER 02.03.2021 - 16:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Acıgöl Kaymakamı Salih Kaya Okullarda İncelemelerde Bulundu

Acıgöl Kaymakamı Salih Kaya 02/03/2021 tarihinde yüz yüze eğitime başlayan 4 Temmuz İlk ve Ortaokulu ile Nene Hatun Anaokulunda incelemelerde bulundu.
  Acıgöl Kaymakamı Salih Kaya 02/03/2021 tarihinde yüz yüze eğitime başlayan 4 Temmuz İlk ve Ortaokulu ile Nene Hatun Anaokulunda incelemelerde bulundu.     Acıgöl Kaymakamı Salih Kaya beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atabey ile birlikte öğrencileri ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederek istek ve şikayetlerini dinledi.    Kaymakam Kaya; Kitap okumanın sadece okul hayatında değil hayat boyu en büyük kazanımları olacağını belirterek, öğrencilere bol bol kitap okuma tavsiyesinde bulundu.   COVİD-19 önemlerini yerinde inceleyip okul müdürlerinden bilgi aldı. Öğrencilerin sağlığı açısından okul temizliğinin önem arz ettiğini belirtti. Tedbirlere aynı hassasiyetle devam edilmesi talimatını verdi.   
Acıgöl Kaymakamı Salih Kaya 02/03/2021 tarihinde yüz yüze eğitime başlayan 4 Temmuz İlk ve Ortaokulu ile Nene Hatun Anaokulunda incelemelerde bulundu.

 

Acıgöl Kaymakamı Salih Kaya 02/03/2021 tarihinde yüz yüze eğitime başlayan 4 Temmuz İlk ve Ortaokulu ile Nene Hatun Anaokulunda incelemelerde bulundu. 

 

 Acıgöl Kaymakamı Salih Kaya beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atabey ile birlikte öğrencileri ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederek istek ve şikayetlerini dinledi. 

 

Kaymakam Kaya; Kitap okumanın sadece okul hayatında değil hayat boyu en büyük kazanımları olacağını belirterek, öğrencilere bol bol kitap okuma tavsiyesinde bulundu.

 

COVİD-19 önemlerini yerinde inceleyip okul müdürlerinden bilgi aldı. Öğrencilerin sağlığı açısından okul temizliğinin önem arz ettiğini belirtti. Tedbirlere aynı hassasiyetle devam edilmesi talimatını verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.