Sitenin sağında bir giydirme reklam

Güven, MHP Kozaklı Belediye Başkan aday adaylık başvurusu yaptı

SİYASET 12.12.2023 - 20:34, Güncelleme: 12.12.2023 - 20:34
 

Güven, MHP Kozaklı Belediye Başkan aday adaylık başvurusu yaptı

MHP’de 15 Aralık Cuma akşamı sona erecek olan aday adaylık başvurusu öncesinde Kozaklı eski Belediye Başkanı Celalettin Güven, MHP Kozaklı Belediye Başkan aday adaylık başvurusunu yaptı.
  MHP’de aday adaylık başvuruları 15 Aralık Cuma akşamına kadar devam edecek. MHP’de devam eden aday adaylık başvuruları kapsamında Kozaklı’da 1 dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan Celalettin Güven, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Kozaklı Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.   Celalettin Güven kimdir? Celalettin Güven, 1965 yılında Kozaklı'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kozaklı'da tamamladı. Ankara'da tapu ve kadastro eğitimi aldı. İşletme fakültesini bitirdi ve ülkemizin çeşitli yerlerinde 27 yıl kamu görevi yaparak Tapu ve Kadastro mesleğini icra etti bu süreçte uzun yıllar yöneticilik yaparak son görevini Kayseri Bölge Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak yaptı. Celalettin Güven, 2014-2019 Yerel Seçimleri'ne MHP'den Nevşehir Kozaklı Belediye Başkan adayı olarak girdi ve seçimi kazandı. Birçok projeyi İzlanda, Almanya, Hollanda ülkelerinde yaptığı gezi ve çalışmalar sonucunda Kozaklı ilçesine kazandırdı. Kozaklıda alt yapı, kanalizasyon, çöp toplama ve arıtma merkezi soğuk su, sıcak su ve sıcak su toplama merkezi gibi bir çok projeyi hayata geçirmiştir ve aynı zamanda Kozaklı Yüksekokulumuzu Prof. Dr. Filiz Kılıç önderliğinde açmıştır. Kozaklımızın gelişiminde büyük katkı sağlamıştır Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç ile birlikte Kozaklımızın gelişmesine hizmet etmek için 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde tekraren aday adayı olmuştur. Celalettin Güven evli ve 3 çocuk babasıdır.
MHP’de 15 Aralık Cuma akşamı sona erecek olan aday adaylık başvurusu öncesinde Kozaklı eski Belediye Başkanı Celalettin Güven, MHP Kozaklı Belediye Başkan aday adaylık başvurusunu yaptı.

 

MHP’de aday adaylık başvuruları 15 Aralık Cuma akşamına kadar devam edecek. MHP’de devam eden aday adaylık başvuruları kapsamında Kozaklı’da 1 dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan Celalettin Güven, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Kozaklı Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

 

Celalettin Güven kimdir?

Celalettin Güven, 1965 yılında Kozaklı'da doğdu.

İlk, orta ve lise eğitimini Kozaklı'da tamamladı. Ankara'da tapu ve kadastro eğitimi aldı.

İşletme fakültesini bitirdi ve ülkemizin çeşitli yerlerinde 27 yıl kamu görevi yaparak Tapu ve Kadastro mesleğini icra etti bu süreçte uzun yıllar yöneticilik yaparak son görevini Kayseri Bölge Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak yaptı.

Celalettin Güven, 2014-2019 Yerel Seçimleri'ne MHP'den Nevşehir Kozaklı Belediye Başkan adayı olarak girdi ve seçimi kazandı.

Birçok projeyi İzlanda, Almanya, Hollanda ülkelerinde yaptığı gezi ve çalışmalar sonucunda Kozaklı ilçesine kazandırdı.

Kozaklıda alt yapı, kanalizasyon, çöp toplama ve arıtma merkezi soğuk su, sıcak su ve sıcak su toplama merkezi gibi bir çok projeyi hayata geçirmiştir ve aynı zamanda Kozaklı Yüksekokulumuzu Prof. Dr. Filiz Kılıç önderliğinde açmıştır. Kozaklımızın gelişiminde büyük katkı sağlamıştır

Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç ile birlikte Kozaklımızın gelişmesine hizmet etmek için 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde tekraren aday adayı olmuştur.

Celalettin Güven evli ve 3 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.