Sitenin sağında bir giydirme reklam

Güney Kore Sendikalar Federasyonundan Türk Sağlık Sen'e ziyaret

SAĞLIK 24.10.2022 - 14:20, Güncelleme: 24.10.2022 - 14:20
 

Güney Kore Sendikalar Federasyonundan Türk Sağlık Sen'e ziyaret

Güney Kore Sendikalar Federasyonu Genel Başkanı, Türkiye Kamu Sendikaları Nevşehir Şube Başkanlığını ziyaret etti.
Güney Kore Sendikalar Federasyonu Genel Başkanı Nam Sangyoun ve heyeti, Türkiye Kamu Sen Nevşehir Şube Başkanı ve Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin’i ziyaret etti. Güney Kore Sendikalar Federasyonu Genel Başkanı Nam Sangyoun yapmış oldukları araştırmalar sonucu Türkiye’de bağımsız ve tarafsız olduğu gerekçesi ile Türkiye Kamu Sen Konfederasyonu Nevşehir Şube başkanlığını ziyareti uygun gördüklerini ifade eden Nam Sangyoun aynı zamanda da böyle tarafsız bir sendika ile de kardeş sendika olmayı çok arzu ettiklerini ifade etmiştir. Türkiye Kamu Sen Nevşehir Şube Başkanı ve Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Şube Başkan Yardımcıları Denizhan Aksoy ve Mahir Gölbaşı’nın hazır bulunduğu ziyarette, Türkiye Kamu Sen Nevşehir Şube Başkanı ve Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin yapmış oldukları ziyaretten dolayı Güney Kore Sendikalar Federasyonu Genel Başkanı Nam Sangyoun‘a ve beraberindeki heyete Teşekkür eden Turgay Çetin, “Türkiye Kamu Sendikaları Federasyonu olarak ilkemiz ülkemiz anlayışı ile ülkemizin birliği ve beraberliği doğrultusun da kamu çalışanlarının hak ve hukukunu korumak olduğunu ve bu baz da sizlerin yapmış olduğunuz araştırmalar sonucunda çıkan sonuç ile bir kere daha tarafsız ve bağımsız olduğumuz tescillenmiştir’’ dedi.
Güney Kore Sendikalar Federasyonu Genel Başkanı, Türkiye Kamu Sendikaları Nevşehir Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Güney Kore Sendikalar Federasyonu Genel Başkanı Nam Sangyoun ve heyeti, Türkiye Kamu Sen Nevşehir Şube Başkanı ve Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin’i ziyaret etti.

Güney Kore Sendikalar Federasyonu Genel Başkanı Nam Sangyoun yapmış oldukları araştırmalar sonucu Türkiye’de bağımsız ve tarafsız olduğu gerekçesi ile Türkiye Kamu Sen Konfederasyonu Nevşehir Şube başkanlığını ziyareti uygun gördüklerini ifade eden Nam Sangyoun aynı zamanda da böyle tarafsız bir sendika ile de kardeş sendika olmayı çok arzu ettiklerini ifade etmiştir.

Türkiye Kamu Sen Nevşehir Şube Başkanı ve Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Şube Başkan Yardımcıları Denizhan Aksoy ve Mahir Gölbaşı’nın hazır bulunduğu ziyarette,

Türkiye Kamu Sen Nevşehir Şube Başkanı ve Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin yapmış oldukları ziyaretten dolayı Güney Kore Sendikalar Federasyonu Genel Başkanı Nam Sangyoun‘a ve beraberindeki heyete Teşekkür eden Turgay Çetin, “Türkiye Kamu Sendikaları Federasyonu olarak ilkemiz ülkemiz anlayışı ile ülkemizin birliği ve beraberliği doğrultusun da kamu çalışanlarının hak ve hukukunu korumak olduğunu ve bu baz da sizlerin yapmış olduğunuz araştırmalar sonucunda çıkan sonuç ile bir kere daha tarafsız ve bağımsız olduğumuz tescillenmiştir’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.