Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Güneş'ten Karapınar Kasabası'na doğalgaz müjdesi

SİYASET 18.03.2024 - 09:37, Güncelleme: 18.03.2024 - 09:37
 

Güneş'ten Karapınar Kasabası'na doğalgaz müjdesi

Karapınar Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Yasin Güneş, Karapınar kasabasına doğalgaz müjdesi verdi.
  Karapınar Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Yasin Güneş seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken bir yanda da kasaba için yeni projelerini ve müjdelerini açıklamaya devam ediyor. Güneş, 2025 yılında Karapınar Kasabası’nın doğalgaza kavuşacağı müjdesini verdi. Güneş,  “Nevşehir - Acıgöl Organize sanayi arası ana doğalgaz hat bağlantısını 2025 BOTAŞ'ın yatırım programına aldırdık. Ana hat çekiminden sonra doğalgazı Kasabamızın kullanımına sunacağız inşallah” dedi.
Karapınar Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Yasin Güneş, Karapınar kasabasına doğalgaz müjdesi verdi.

 

Karapınar Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Yasin Güneş seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken bir yanda da kasaba için yeni projelerini ve müjdelerini açıklamaya devam ediyor. Güneş, 2025 yılında Karapınar Kasabası’nın doğalgaza kavuşacağı müjdesini verdi. Güneş,  “ Nevşehir - Acıgöl Organize sanayi arası ana doğalgaz hat bağlantısını 2025 BOTAŞ'ın yatırım programına aldırdık. Ana hat çekiminden sonra doğalgazı Kasabamızın kullanımına sunacağız inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.