Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Güneş, Emek ve dayanışma gününüz kutlu olsun

İLÇELER 01.05.2023 - 09:10, Güncelleme: 01.05.2023 - 09:10
 

Güneş, Emek ve dayanışma gününüz kutlu olsun

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş 1 emek ve dayanışma gününü kutladı.
    Başkan Güneş, "Birlik, beraberlik ve dayanışma inancı ile sevgi, barış, kardeşlik ve özgürlük, mücadelesinde, ülkemizin muasır medeniyet seviyesine ulaşmasında; gelişmesinde, ilerlemesinde, kalkınmasında pay sahibi olan bütün fedakâr emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günümüz kutlu olsun" diye konuştu.   
NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş 1 emek ve dayanışma gününü kutladı.

 

 

Başkan Güneş, "Birlik, beraberlik ve dayanışma inancı ile sevgi, barış, kardeşlik ve özgürlük, mücadelesinde, ülkemizin muasır medeniyet seviyesine ulaşmasında; gelişmesinde, ilerlemesinde, kalkınmasında pay sahibi olan bütün fedakâr emekçilerimizin  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günümüz kutlu olsun" diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.