Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gülşehir'de Rasim Arı'ya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi

SİYASET 12.04.2023 - 20:19, Güncelleme: 12.04.2023 - 20:19
 

Gülşehir'de Rasim Arı'ya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi

İYİ Parti Nevşehir milletvekili adayı Rasim Arı Gülşehir’de seçim çalışmalarında yoğun ilgiyle karşılaştı.
  14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekili seçimleri öncesinde İYİ Parti Nevşehir milletvekili adayı Rasim Arı ve Mesut Erdoğan Gülşehir’de seçim çalışmalarında büyük ilgiyle karşılaştı.  Gülşehir’de seçim çalışmalarında bulunan İYİ Parti milletvekili adayları Rasim Arı ve Mesut Erdoğan’a vatandaşlar büyük ilgi gösterirken Arı yaptığı açıklamada, sıkmadığımız el, kazanmadığımız gönül kalmayana kadar çalışacağız dedi. İYİ Parti milletvekili adayı Rasim Arı Gülşehir ziyareti sonrasında Göre ve İl merkezinde ziyaretlerde bulundu.  
İYİ Parti Nevşehir milletvekili adayı Rasim Arı Gülşehir’de seçim çalışmalarında yoğun ilgiyle karşılaştı.

 

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekili seçimleri öncesinde İYİ Parti Nevşehir milletvekili adayı Rasim Arı ve Mesut Erdoğan Gülşehir’de seçim çalışmalarında büyük ilgiyle karşılaştı.  Gülşehir’de seçim çalışmalarında bulunan İYİ Parti milletvekili adayları Rasim Arı ve Mesut Erdoğan’a vatandaşlar büyük ilgi gösterirken Arı yaptığı açıklamada, sıkmadığımız el, kazanmadığımız gönül kalmayana kadar çalışacağız dedi.

İYİ Parti milletvekili adayı Rasim Arı Gülşehir ziyareti sonrasında Göre ve İl merkezinde ziyaretlerde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.