Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gülşehir'de Mantarkaya Bahar festivali düzenlenecek

KÜLTÜR-SANAT 29.04.2024 - 13:34, Güncelleme: 29.04.2024 - 13:34
 

Gülşehir'de Mantarkaya Bahar festivali düzenlenecek

Gülşehir Belediyesi tarafından 5 Mayıs Pazar günü Mantarkaya Bahar festivali düzenlenecek.
  Gülşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Mantarkaya Bahar festivali 5 Mayıs Pazar günü yapılacak. Sadabat Parkında düzenlenecek olan festivalde halk oyunlar gösterileri, halk sanatçıları konserleri, çocuklar için sürpriz hediyelerin yanı sıra pilav ikramı ve karaoke yarışması düzenlenecek. Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftçi, 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek olan Mantarkaya Bahar festivaline tüm hemşerilerimiz davetlidir dedi.  
Gülşehir Belediyesi tarafından 5 Mayıs Pazar günü Mantarkaya Bahar festivali düzenlenecek.

 

Gülşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Mantarkaya Bahar festivali 5 Mayıs Pazar günü yapılacak. Sadabat Parkında düzenlenecek olan festivalde halk oyunlar gösterileri, halk sanatçıları konserleri, çocuklar için sürpriz hediyelerin yanı sıra pilav ikramı ve karaoke yarışması düzenlenecek.

Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftçi, 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek olan Mantarkaya Bahar festivaline tüm hemşerilerimiz davetlidir dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.