Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir'de Erkan Çiftçi'nin siyaset oyunu tepkilere neden oluyor

SİYASET 01.09.2023 - 09:07, Güncelleme: 01.09.2023 - 09:07
 

Gülşehir'de Erkan Çiftçi'nin siyaset oyunu tepkilere neden oluyor

AK Parti’de Gülşehir İlçe Başkanlığı yaparken görev süresinin dolmasıyla partiden istifa ederek MHP’ye katılan Erkan Çiftçi’nin bugünlerde bir koltuk sevdasına düşmesi Gülşehir halkından büyük tepkilere neden oldu.
  AK Parti Gülşehir ilçe başkanlığı görevindeyken gece gündüz demeden AK Parti’nin bayrağını sallayan dönemin ilçe başkanı Erkan Çiftçi yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesinde sırf koltuk sevdası uğruna biranda MHP’li olması dikkatlerden kaçmadı. Dünün AK Parti İlçe Başkanı MHP’nin potansiyeli Gülşehir Belediye Başkan adayı olarak yakın çevresine kendisini lanse ettiren Erkan Çiftçi üstelik dün beraber yürüdüğü kişilere de koltuk sevdası uğruna sosyal medya hesaplarından iğneli cümleler yazması tepkilere neden oluyor. AK Parti ve MHP’nin Cumhur ittifakı ortağı olduğunu unutan Erkan Çiftçi sırf kişisel menfaatleri uğruna AK Parti’ye alttan alta iğnelemesi Cumhur ittifakının Gülşehir’de bitirme girişimleri olduğu yorumlanırken AK Parti ve MHP İl Başkanlarının ise bu konuda nasıl bir hamle yapacağı kamuoyunca merak ediliyor.
AK Parti’de Gülşehir İlçe Başkanlığı yaparken görev süresinin dolmasıyla partiden istifa ederek MHP’ye katılan Erkan Çiftçi’nin bugünlerde bir koltuk sevdasına düşmesi Gülşehir halkından büyük tepkilere neden oldu.

 

AK Parti Gülşehir ilçe başkanlığı görevindeyken gece gündüz demeden AK Parti’nin bayrağını sallayan dönemin ilçe başkanı Erkan Çiftçi yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesinde sırf koltuk sevdası uğruna biranda MHP’li olması dikkatlerden kaçmadı. Dünün AK Parti İlçe Başkanı MHP’nin potansiyeli Gülşehir Belediye Başkan adayı olarak yakın çevresine kendisini lanse ettiren Erkan Çiftçi üstelik dün beraber yürüdüğü kişilere de koltuk sevdası uğruna sosyal medya hesaplarından iğneli cümleler yazması tepkilere neden oluyor.

AK Parti ve MHP’nin Cumhur ittifakı ortağı olduğunu unutan Erkan Çiftçi sırf kişisel menfaatleri uğruna AK Parti’ye alttan alta iğnelemesi Cumhur ittifakının Gülşehir’de bitirme girişimleri olduğu yorumlanırken AK Parti ve MHP İl Başkanlarının ise bu konuda nasıl bir hamle yapacağı kamuoyunca merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.