Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir'de camilerin temizliği Ülkü Ocakları'ndan

İLÇELER 21.12.2023 - 16:12, Güncelleme: 21.12.2023 - 16:12
 

Gülşehir'de camilerin temizliği Ülkü Ocakları'ndan

Gülşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından ilçede bulunan camilerin temizliğini yapıyor.
  Gülşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından ilçede bulunan camilerin temizliği yapılıyor. Gülşehir Ülkü Ocakları, mahalle muhtarları ile işbirliği içerisinde hareket ederek ilçede bulunan camilerin temizliğine başladı. Gülşehir Ülkü Ocakları’ndan yapılan açıklamada, “Gülşehir Ülkü Ocakları olarak, mahalle muhtarları ile işbirliği içerisinde bir faaliyet planı oluşturmuştuk. Bugünden itibaren Fatih Mahallesinde bulunan “Fatih Cami” den başladık. Allah bizlere böyle bir hayıra vesile olan herkesten razı olsun” ifadelerine yer verildi.    
Gülşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından ilçede bulunan camilerin temizliğini yapıyor.

 

Gülşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından ilçede bulunan camilerin temizliği yapılıyor. Gülşehir Ülkü Ocakları, mahalle muhtarları ile işbirliği içerisinde hareket ederek ilçede bulunan camilerin temizliğine başladı. Gülşehir Ülkü Ocakları’ndan yapılan açıklamada, “ Gülşehir Ülkü Ocakları olarak, mahalle muhtarları ile işbirliği içerisinde bir faaliyet planı oluşturmuştuk. Bugünden itibaren Fatih Mahallesinde bulunan “Fatih Cami” den başladık. Allah bizlere böyle bir hayıra vesile olan herkesten razı olsun” ifadelerine yer verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.