Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir'de Ali Kınık konseri düzenleniyor

SİYASET 26.03.2024 - 13:02, Güncelleme: 26.03.2024 - 13:02
 

Gülşehir'de Ali Kınık konseri düzenleniyor

Dev konser için geri sayım başladı. Sevilen sanatçı Ali Kınık Gülşehir'de iftardan sonra sahne olacak.
  Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftci’nin katkıları ile sevilen ses sanatçısı Ali Kınık gelerek sahne alacak.  28 Mart 2024 günü saat 20:30’da İş Bankası arkasında ki eski Pazar yerinde başlayacak konsere binlerce vatandaşın katılması bekleniyor. Özellikle Tuzköy ve Karacaşarlı vatandaşlar bu konser için şimdiden geri sayıma geçti. Konser sırasında Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç ve Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftçi halka seslenerek Gülşehir için hayalini kurdukları projeleri bir kez daha dillendirecek.
Dev konser için geri sayım başladı. Sevilen sanatçı Ali Kınık Gülşehir'de iftardan sonra sahne olacak.

 

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftci’nin katkıları ile sevilen ses sanatçısı Ali Kınık gelerek sahne alacak.  28 Mart 2024 günü saat 20:30’da İş Bankası arkasında ki eski Pazar yerinde başlayacak konsere binlerce vatandaşın katılması bekleniyor.

Özellikle Tuzköy ve Karacaşarlı vatandaşlar bu konser için şimdiden geri sayıma geçti. Konser sırasında Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç ve Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftçi halka seslenerek Gülşehir için hayalini kurdukları projeleri bir kez daha dillendirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.