Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gülşehir’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü düzenlendi

İLÇELER 15.07.2023 - 22:24, Güncelleme: 15.07.2023 - 22:24
 

Gülşehir’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü düzenlendi

Gülşehir Kaymakamlığı ve Gülşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı düzenlendi.
  Gülşehir’de düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolasıyla düzenlenen programa Gülşehir Kaymakamı Mehmet Zortul, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi ve çok sayıda vatandaş katıldı. 15 Temmuz ve Demokrasi ve Milli Birlik Günü kortej yürüyüşüyle başlarken vatandaşlar yürüyüşe büyük ilgi gösterdi. Programda konuşan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günümüzde tüm Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Yaşasın millet iradesi” dedi.  
Gülşehir Kaymakamlığı ve Gülşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı düzenlendi.

 

Gülşehir’de düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolasıyla düzenlenen programa Gülşehir Kaymakamı Mehmet Zortul, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi ve çok sayıda vatandaş katıldı. 15 Temmuz ve Demokrasi ve Milli Birlik Günü kortej yürüyüşüyle başlarken vatandaşlar yürüyüşe büyük ilgi gösterdi.

Programda konuşan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günümüzde tüm Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Yaşasın millet iradesi” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.