Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gülşehir Ülkü Ocağı Polis Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı

İLÇELER 09.04.2016 - 22:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir Ülkü Ocağı Polis Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı

Gülşehir Ülkü Ocakları Sosyal Faaliyetler Başkanı Oruç Şahin, Polis Teşkilatının 171. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Gülşehir Ülkü Ocakları Sosyal Faaliyetler Başkanı Oruç Şahin, Polis Teşkilatının 171. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.   Polisin her zaman toplumdaki huzur ve güven ortamını tesis etmesiyle halkın her kesiminden takdir topladığını belirten Oruç Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi: “Gücünü milletten ve kanunlardan alan Türkiye Cumhuriyeti’nin en köklü, en temel kurumlarından birisi olan Emniyet Teşkilatımız, 171 yıldır, hukukun üstünlüğü ilkesinden hareketle, vatandaşlarımıza kanunlarla verilen hak ve hürriyetleri, kamu düzenini korumaktadır.     Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bulunması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan her türlü zorluğa göğüs geren Emniyet Teşkilatımız toplumsal barışımızın, huzur ve güvenliğimizin teminatlarındandır. Emniyet mensuplarımızın, bu güveni korumak ve halkın güvenlik hizmetleri konusundaki memnuniyetini yüksek tutmak için, profesyonel bir yaklaşım sergileyerek, hukukun çizdiği sınırlar içerisinde, hassasiyetle hareket edeceklerinden millet olarak şüphemiz yoktur.   Bu vesileyle Polis Teşkilatımızın 171. Kuruluş Yıl Dönümü’nde şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm polislerimizin Polis Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum. dedi
Gülşehir Ülkü Ocakları Sosyal Faaliyetler Başkanı Oruç Şahin, Polis Teşkilatının 171. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Gülşehir Ülkü Ocakları Sosyal Faaliyetler Başkanı Oruç Şahin, Polis Teşkilatının 171. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

Polisin her zaman toplumdaki huzur ve güven ortamını tesis etmesiyle halkın her kesiminden takdir topladığını belirten Oruç Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi: “Gücünü milletten ve kanunlardan alan Türkiye Cumhuriyeti’nin en köklü, en temel kurumlarından birisi olan Emniyet Teşkilatımız, 171 yıldır, hukukun üstünlüğü ilkesinden hareketle, vatandaşlarımıza kanunlarla verilen hak ve hürriyetleri, kamu düzenini korumaktadır.

 

 

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bulunması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan her türlü zorluğa göğüs geren Emniyet Teşkilatımız toplumsal barışımızın, huzur ve güvenliğimizin teminatlarındandır. Emniyet mensuplarımızın, bu güveni korumak ve halkın güvenlik hizmetleri konusundaki memnuniyetini yüksek tutmak için, profesyonel bir yaklaşım sergileyerek, hukukun çizdiği sınırlar içerisinde, hassasiyetle hareket edeceklerinden millet olarak şüphemiz yoktur.

 

Bu vesileyle Polis Teşkilatımızın 171. Kuruluş Yıl Dönümü’nde şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm polislerimizin Polis Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum. dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.