Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Sürücü kursu, Miraç Kandilini kutladı

NEVŞEHİR 17.02.2023 - 10:33, Güncelleme: 17.02.2023 - 10:33
 

Gülşehir Sürücü kursu, Miraç Kandilini kutladı

Gülşehir Sürücü Kursu sahibi Sami Demirses Miraç kandili dolayısıyla tüm İslam aleminin ve hemşerilerimizin kandilini kutluyorum dedi.
  Gülşehir Sürücü Kursu sahibi Sami Demirses, Miraç kandili dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında tüm İslam Aleminin ve Nevşehir halkının Miraç kandilini kutlarım dedi. Demirses, "Müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuflarla dolu olan bu gecenin insanlık için huzur, barış ve kurtuluşa vesile olmasını temenni ediyor, tüm halkımızın ve İslam aleminin Miraç Kandili'ni en kalbi dileklerimle kutluyorum. Ayrıca bu mübarek gecenin depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını birlik ve beraberlikle sarmamıza vesile olmasını temenni ediyor, rahman ve rahim olan Cenab-ı Allah'tan ülkemizi ve aziz milletimizi her türlü afet ve felaketlerden korunmasını niyaz ediyorum” dedi.
Gülşehir Sürücü Kursu sahibi Sami Demirses Miraç kandili dolayısıyla tüm İslam aleminin ve hemşerilerimizin kandilini kutluyorum dedi.

 

Gülşehir Sürücü Kursu sahibi Sami Demirses, Miraç kandili dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında tüm İslam Aleminin ve Nevşehir halkının Miraç kandilini kutlarım dedi.

Demirses, "Müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuflarla dolu olan bu gecenin insanlık için huzur, barış ve kurtuluşa vesile olmasını temenni ediyor, tüm halkımızın ve İslam aleminin Miraç Kandili'ni en kalbi dileklerimle kutluyorum. Ayrıca bu mübarek gecenin depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını birlik ve beraberlikle sarmamıza vesile olmasını temenni ediyor, rahman ve rahim olan Cenab-ı Allah'tan ülkemizi ve aziz milletimizi her türlü afet ve felaketlerden korunmasını niyaz ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.