Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gülşehir Millet Bahçesi'nin ilk fidanları toprakla buluştu

İLÇELER 16.03.2023 - 13:22, Güncelleme: 16.03.2023 - 13:26
 

Gülşehir Millet Bahçesi'nin ilk fidanları toprakla buluştu

Gülşehir’de yapımı devam eden Millet Bahçesi’nde yeşil alan çalışmaları başladı.
  Gülşehir sosyal yaşamına önemli katkılarda bulunacak Millet Bahçesi projesinde, yeşil alan çalışmaları bugün itibariyle başladı. İlçe halkının heyecanla tamamlanmasını beklediği projede altyapı çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlanmıştı. Bahçe içindeki yolların yapımı devam ederken, bugün ilk fidanlar toprakla buluştu. Gülşehir Millet Bahçesinde yeşil alan çalışmalarının yanı sıra aydınlatma ve çevre düzenleme çalışmaları da en kısa sürede başlayacak.
Gülşehir’de yapımı devam eden Millet Bahçesi’nde yeşil alan çalışmaları başladı.

 

Gülşehir sosyal yaşamına önemli katkılarda bulunacak Millet Bahçesi projesinde, yeşil alan çalışmaları bugün itibariyle başladı. İlçe halkının heyecanla tamamlanmasını beklediği projede altyapı çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlanmıştı. Bahçe içindeki yolların yapımı devam ederken, bugün ilk fidanlar toprakla buluştu.

Gülşehir Millet Bahçesinde yeşil alan çalışmalarının yanı sıra aydınlatma ve çevre düzenleme çalışmaları da en kısa sürede başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.