Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediyesi "Ramazan Şenliği" düzenliyor

İLÇELER 15.03.2024 - 00:52, Güncelleme: 15.03.2024 - 00:52
 

Gülşehir Belediyesi "Ramazan Şenliği" düzenliyor

Gülşehir Belediyesi tarafından 16 Mart Cumartesi günü akşam 20.00’de Ramazan Şenliği düzenleniyor.
  Gülşehir Belediyesi tarafından unutulmaz bir Ramazan şenliği düzenleniyor. 16 Mart Cumartesi akşam saat 20.00’de başlayacak olan Ramazan şenliği kapsamında meddah, Hacivat-Karagöz, Bubble Show, Aşuk ile Maşuk, Çocukça Ramazan programı, Anadolu çocuk müzikali, şiir ve Hakan Çankaya müzik komedisi düzenlenecek. Gülşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Ramazan şenliği programına iftar sonrası vatandaşlar ekiplerce davul eşliğinde sokak sokak söylenecek olan maniler ile etkinlik alanına davet edilecek.
Gülşehir Belediyesi tarafından 16 Mart Cumartesi günü akşam 20.00’de Ramazan Şenliği düzenleniyor.

 

Gülşehir Belediyesi tarafından unutulmaz bir Ramazan şenliği düzenleniyor. 16 Mart Cumartesi akşam saat 20.00’de başlayacak olan Ramazan şenliği kapsamında meddah, Hacivat-Karagöz, Bubble Show, Aşuk ile Maşuk, Çocukça Ramazan programı, Anadolu çocuk müzikali, şiir ve Hakan Çankaya müzik komedisi düzenlenecek.

Gülşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Ramazan şenliği programına iftar sonrası vatandaşlar ekiplerce davul eşliğinde sokak sokak söylenecek olan maniler ile etkinlik alanına davet edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.