Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gülşehir Belediye Başkanı Çiftçi, Hatay’da yardım çalışmalarına katıldı

GÜNCEL 09.02.2023 - 09:50, Güncelleme: 09.02.2023 - 09:50
 

Gülşehir Belediye Başkanı Çiftçi, Hatay’da yardım çalışmalarına katıldı

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, depremden etkilenen Hatay’a yarım ekipleri ile giderek burada yardım çalışmalarında bulundu.
  Dün Gülşehir Belediyesi tarafından bölgeye yardım tırı gönderilirken Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’de ekipler ile birlikte Hatay’a giderken burada yardım çalışmalarına katıldı. Hatay’da enkaz altından çıkartılan yaralılar hakkında da bilgiler alan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi burada depremzedelere Nevşehir olarak her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi gece boyunca yardım çalışmalarına katılmasının ardından bu sabah Nevşehir’e geri döndü.  
Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, depremden etkilenen Hatay’a yarım ekipleri ile giderek burada yardım çalışmalarında bulundu.

 

Dün Gülşehir Belediyesi tarafından bölgeye yardım tırı gönderilirken Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’de ekipler ile birlikte Hatay’a giderken burada yardım çalışmalarına katıldı. Hatay’da enkaz altından çıkartılan yaralılar hakkında da bilgiler alan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi burada depremzedelere Nevşehir olarak her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi gece boyunca yardım çalışmalarına katılmasının ardından bu sabah Nevşehir’e geri döndü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.