Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göreme'de Ömer Eren ile hizmetler devam edecek

SİYASET 25.01.2024 - 15:17, Güncelleme: 25.01.2024 - 15:17
 

Göreme'de Ömer Eren ile hizmetler devam edecek

MHP Göreme Belediye Başkan adayı olarak Göreme’de son yıllarda yaptığı başarılı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren mevcut Belediye Başkanı Ömer Eren ile kaldığı yerden devam dedi.
  MHP’nin başarılı belediye başkanlarından olan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden MHP Göreme Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Mart 2019 seçimlerinde MHP’den Göreme Belediye Başkanı olarak seçilen Ömer Eren göreve geldiği ilk günden itibaren gece gündüz çalışarak kasabanın en büyük sorunu olan su problemini çözdü. Daha sonra ise Göreme beldesinin çehresinin değişmesi için çalışmalarına devam eden Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, kasabayı sıcak asfalta kavuşturmasının yanı sıra kasaba ile doğalgazı da buluşturdu. Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren’in yapmış olduğu başarılı çalışmalar kasaba halkından da büyük takdirle karşılanıyor.
MHP Göreme Belediye Başkan adayı olarak Göreme’de son yıllarda yaptığı başarılı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren mevcut Belediye Başkanı Ömer Eren ile kaldığı yerden devam dedi.

 

MHP’nin başarılı belediye başkanlarından olan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden MHP Göreme Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Mart 2019 seçimlerinde MHP’den Göreme Belediye Başkanı olarak seçilen Ömer Eren göreve geldiği ilk günden itibaren gece gündüz çalışarak kasabanın en büyük sorunu olan su problemini çözdü. Daha sonra ise Göreme beldesinin çehresinin değişmesi için çalışmalarına devam eden Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, kasabayı sıcak asfalta kavuşturmasının yanı sıra kasaba ile doğalgazı da buluşturdu.

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren’in yapmış olduğu başarılı çalışmalar kasaba halkından da büyük takdirle karşılanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.