Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göreme, Ömer Eren ile adeta çağ atladı

SİYASET 29.11.2023 - 23:01, Güncelleme: 29.11.2023 - 23:01
 

Göreme, Ömer Eren ile adeta çağ atladı

31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde MHP’den Göreme Belediye Başkanı olarak seçilen Ömer Eren, göreve geldiği ilk günden itibaren Göreme’de yaptığı çalışmalar taraflı tarafsız her kesimin takdirini kazandı.
  31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimlerin ardından MHP’den Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ömer Eren göreve geldiği ilk günden itibaren yaptığı çalışmalar ile Göreme halkının büyük takdirini kazanmayı başardı. Göreme’nin ilk olarak yıllardır süre gelen su sorununu yaptığı çalışmalar ile çözüme kavuşturan Ömer Eren daha sonra ise yine Göreme için büyük sorun teşkil eden altyapı sorununu da çözdü. Göreme’de yapılan altyapı çalışmalarının ardından kasabaya sıcak asfalt ve doğalgaz kazandırmanın haklı gururunu yaşayan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde de kasaba halkının tam desteğini almasını bildi. Göreme’de yaşayan vatandaşlar uzun bekleyen sorunları 5 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren’e teşekkür ederken Eren’in Göreme için büyük bir şans olduğunu ifade ettiler.
31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde MHP’den Göreme Belediye Başkanı olarak seçilen Ömer Eren, göreve geldiği ilk günden itibaren Göreme’de yaptığı çalışmalar taraflı tarafsız her kesimin takdirini kazandı.

 

31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimlerin ardından MHP’den Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ömer Eren göreve geldiği ilk günden itibaren yaptığı çalışmalar ile Göreme halkının büyük takdirini kazanmayı başardı. Göreme’nin ilk olarak yıllardır süre gelen su sorununu yaptığı çalışmalar ile çözüme kavuşturan Ömer Eren daha sonra ise yine Göreme için büyük sorun teşkil eden altyapı sorununu da çözdü. Göreme’de yapılan altyapı çalışmalarının ardından kasabaya sıcak asfalt ve doğalgaz kazandırmanın haklı gururunu yaşayan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde de kasaba halkının tam desteğini almasını bildi.

Göreme’de yaşayan vatandaşlar uzun bekleyen sorunları 5 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren’e teşekkür ederken Eren’in Göreme için büyük bir şans olduğunu ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.