Sitenin sağında bir giydirme reklam

Göreme belediyesinden aşure ikramı

NEVŞEHİR 23.08.2021 - 11:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Göreme belediyesinden aşure ikramı

Nevşehir merkeze bağlı Göreme kasabasında belediye muharrem ayı dolayısıyla halka aşure ikramında bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir merkeze bağlı Göreme kasabasında belediye muharrem ayı dolayısıyla halka aşure ikramında bulundu.     Muharrem ayı münasebetiyle Cuma namazı çıkışında Merkez Cami ve Afat Cami önünde vatandaşlara ve kasabamıza ziyarete gelen misafirlere aşure ikram edildi. Aşure etkinliğine gerek cami cemaatleri gerekse kasabaya gelen yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösterdiler.    
Nevşehir merkeze bağlı Göreme kasabasında belediye muharrem ayı dolayısıyla halka aşure ikramında bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir merkeze bağlı Göreme kasabasında belediye muharrem ayı dolayısıyla halka aşure ikramında bulundu.  

 

Muharrem ayı münasebetiyle Cuma namazı çıkışında Merkez Cami ve Afat Cami önünde vatandaşlara ve kasabamıza ziyarete gelen misafirlere aşure ikram edildi. Aşure etkinliğine gerek cami cemaatleri gerekse kasabaya gelen yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösterdiler.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.