Sitenin sağında bir giydirme reklam

Göreme Belediyesi ekipleri, Hatay'da aralıksız çalışıyor

GÜNCEL 12.02.2023 - 11:49, Güncelleme: 12.02.2023 - 11:51
 

Göreme Belediyesi ekipleri, Hatay'da aralıksız çalışıyor

Göreme Belediyesi ekipleri depremin ilk gününden itibaren depremin yaşandığı iller arasında yer alan Hatay’da görev aldı.
  Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 şiddetinde meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan depremin en çok hissedildiği illerden birisi Hatay oldu. Göreme Belediyesi ekipleri de depremin ilk gününden itibaren Hatay’da arama kurtarma çalışmalarına katılmasının yanı sıra burada depremzedelere su ve gıda yardımında bulundu. Göreme Belediyesi tarafından Hatay’a iş makineleri gönderilirken Göreme’den de birçok gönüllü depremzedelere bölgede gıda ve su yardımında bulundu.  
Göreme Belediyesi ekipleri depremin ilk gününden itibaren depremin yaşandığı iller arasında yer alan Hatay’da görev aldı.

 

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 şiddetinde meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan depremin en çok hissedildiği illerden birisi Hatay oldu. Göreme Belediyesi ekipleri de depremin ilk gününden itibaren Hatay’da arama kurtarma çalışmalarına katılmasının yanı sıra burada depremzedelere su ve gıda yardımında bulundu.

Göreme Belediyesi tarafından Hatay’a iş makineleri gönderilirken Göreme’den de birçok gönüllü depremzedelere bölgede gıda ve su yardımında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.