Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gülşehir’de Mustafa Dursun Sesleri

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2014 - 16:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir’de Mustafa Dursun Sesleri

Gülşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Dursun sesleri Gülşehir’de her geçen gün giderek artıyor. Geçtiğimiz hafta AK Parti Gülşehir seçim bürosu açılarak resmen seçim çalışmalarına start veren Dursun esnaf gezileri ile seçim çalışmalarına devam ediyor. Gülşehir’de bugüne kadar yapılan hizmetlerin yanı sıra gelecek beş yıl içinde projeleri devam eden Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun Gülşehirli vatandaşların da büyük takdirini toplamaya devam ediyor. Gülşehir’de bugüne kadar atık su arıtma tesislerini, Kapadokya Kartal Otelini, taziye evini, şehitler parkı gibi daha bir çok projeyi hayata geçiren Dursun’un şimdi ki hedefi ise bölge insanının akın akın Gülşehir ilçesine gelmesi. Belediye Başkanı Dursun Kızılırmak kenarında yapmış olduğu yol düzenleme çalışmalarında son aşamaya gelmesiyle birlikte bu yazdan itibaren cıvıl cıvıl bir Gülşehir için çalışıyor. Gülşehir’de yapılacak olan seçimler ile ilgili olarak görüşlerini almış olduğumuz Gülşehirli vatandaşlar yeni dönemde de Mustafa Dursun’u belediye başkanı olarak görmek istediğini belirtiyor. Vatandaşlar Gülşehir’de bugüne kadar yapılan çalışmalardan son derece memnun olduklarını ve yeni dönemde de Belediye Başkanı Mustafa Dursun’un Gülşehir’i Kapadokya’nın cazibe merkezi haline getireceklerine inandıklarını bu yüzden Gülşehir’de AK Parti Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun’a tam destek verdiklerini kaydettiler. 

Gülşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Dursun sesleri Gülşehir’de her geçen gün giderek artıyor. Geçtiğimiz hafta AK Parti Gülşehir seçim bürosu açılarak resmen seçim çalışmalarına start veren Dursun esnaf gezileri ile seçim çalışmalarına devam ediyor.

Gülşehir’de bugüne kadar yapılan hizmetlerin yanı sıra gelecek beş yıl içinde projeleri devam eden Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun Gülşehirli vatandaşların da büyük takdirini toplamaya devam ediyor. Gülşehir’de bugüne kadar atık su arıtma tesislerini, Kapadokya Kartal Otelini, taziye evini, şehitler parkı gibi daha bir çok projeyi hayata geçiren Dursun’un şimdi ki hedefi ise bölge insanının akın akın Gülşehir ilçesine gelmesi. Belediye Başkanı Dursun Kızılırmak kenarında yapmış olduğu yol düzenleme çalışmalarında son aşamaya gelmesiyle birlikte bu yazdan itibaren cıvıl cıvıl bir Gülşehir için çalışıyor.

Gülşehir’de yapılacak olan seçimler ile ilgili olarak görüşlerini almış olduğumuz Gülşehirli vatandaşlar yeni dönemde de Mustafa Dursun’u belediye başkanı olarak görmek istediğini belirtiyor. Vatandaşlar Gülşehir’de bugüne kadar yapılan çalışmalardan son derece memnun olduklarını ve yeni dönemde de Belediye Başkanı Mustafa Dursun’un Gülşehir’i Kapadokya’nın cazibe merkezi haline getireceklerine inandıklarını bu yüzden Gülşehir’de AK Parti Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun’a tam destek verdiklerini kaydettiler. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.