Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun’a Bir Ödülde Kayseri’den

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2013 - 16:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun’a Bir Ödülde Kayseri’den

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisinin 5. sini düzenlediği Yılın Yerel Yöneticileri Ödül Töreni, Kayseri Erciyes Dağı’nda bulunan ‘’Kardanadam Tesisleri’nde gerçekleştirildi. 630 belediyenin projeleri 9 ay süren bir zamanda 360 bin kişinin kullandığı oylarla değerlendirilerek, Türkiye nin çeşitli bölgelerinden 83 proje kendi kategorisinde ödül aldı. İçme suyu Projesi kategorisinde Yılın en iyi projesi seçilen Gülşehir İçme Suyu ve Arsenik Arıtma Projesi ödüle layık görüldü. Projesi dereceye giren Belediye Başkanlarına Yılın Yerel Yöneticileri Ödüllerini Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz takdim etti. İçme Suyu kategorisinde Yılın en iyi yerel yöneticisi seçilen Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, aldığı ödülün ardından yaptığı açıklamada; Gülşehir arsenik arıtma tesisi birçok belediyede örnek proje olarak uygulanmaktadır. Bu projeyle aldığımız 3. ödül bizleri son derece mutlu etmiştir.’’ Dedi.  
Anadolu Yerel Yönetimler Dergisinin 5. sini düzenlediği Yılın Yerel Yöneticileri Ödül Töreni, Kayseri Erciyes Dağı’nda bulunan ‘’Kardanadam Tesisleri’nde gerçekleştirildi.
630 belediyenin projeleri 9 ay süren bir zamanda 360 bin kişinin kullandığı oylarla değerlendirilerek, Türkiye nin çeşitli bölgelerinden 83 proje kendi kategorisinde ödül aldı. İçme suyu Projesi kategorisinde Yılın en iyi projesi seçilen Gülşehir İçme Suyu ve Arsenik Arıtma Projesi ödüle layık görüldü. Projesi dereceye giren Belediye Başkanlarına Yılın Yerel Yöneticileri Ödüllerini Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz takdim etti. İçme Suyu kategorisinde Yılın en iyi yerel yöneticisi seçilen Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, aldığı ödülün ardından yaptığı açıklamada; Gülşehir arsenik arıtma tesisi birçok belediyede örnek proje olarak uygulanmaktadır. Bu projeyle aldığımız 3. ödül bizleri son derece mutlu etmiştir.’’ Dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.