Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun Nevşehir Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2014 - 21:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun Nevşehir Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

Nevşehir Gazeteciler Cemiyetini 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ziyaret eden Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa dursun burada Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, Asım Çapacı, Ayşe Paslanmaz, Behçet alkan, Bayram Ekici ve Coşkun Sağlamdin ile bir süre sohbet etti. Dursun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Nevşehir’de gerçekten çok zor şartlar altında kamuoyunu bilgilendirmek için çalışıyorsunuz. Böylesine önemli bir günde sizlerin yanında olmaktan dolayı son derece mutluyum diye konuştu. Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun günün anısına ise Yönetim kurulu Üyesi Asım Çapacı’ya Gülşehir’i simgeleyen bir tabak hediye etti. 
Nevşehir Gazeteciler Cemiyetini 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ziyaret eden Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa dursun burada Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, Asım Çapacı, Ayşe Paslanmaz, Behçet alkan, Bayram Ekici ve Coşkun Sağlamdin ile bir süre sohbet etti. Dursun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Nevşehir’de gerçekten çok zor şartlar altında kamuoyunu bilgilendirmek için çalışıyorsunuz. Böylesine önemli bir günde sizlerin yanında olmaktan dolayı son derece mutluyum diye konuştu.
Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun günün anısına ise Yönetim kurulu Üyesi Asım Çapacı’ya Gülşehir’i simgeleyen bir tabak hediye etti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.