Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gizligider, 'Nevşehir-İstanbul Uçuşları Hayırlı Olsun'

SİYASET 20.03.2018 - 12:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gizligider, 'Nevşehir-İstanbul Uçuşları Hayırlı Olsun'

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Anadolu Jet tarafından gerçekleştirilen İstanbul – Nevşehir seferleri ile ilgili açıklamada bulundu.
  Haftada 3 gün gerçekleştirilen Sabiha Gökçen Havalimanından Kapadokya Havalimanına uçuşların haftada 7 güne çıktığını belirten Gizligider, Nevşehir’e hayırlı olmasını dileyerek şöyle konuştu;   “Nevşehir heyeti olarak Anadolu Jet Bölgesel Uçuşlar Başkanı ile yaptığımız verimli toplantıda şehrimiz adına paylaştığımız taleplerimizin ilki gerçekleşti. Daha önce haftada 3 gün gerçekleştirilen İstanbul – Nevşehir seferleri haftada 7 gün olarak gerçekleştirilecek. Şehrimize, turizmcilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Anadolu Jet tarafından gerçekleştirilen İstanbul – Nevşehir seferleri ile ilgili açıklamada bulundu.

 

Haftada 3 gün gerçekleştirilen Sabiha Gökçen Havalimanından Kapadokya Havalimanına uçuşların haftada 7 güne çıktığını belirten Gizligider, Nevşehir’e hayırlı olmasını dileyerek şöyle konuştu;

 

“Nevşehir heyeti olarak Anadolu Jet Bölgesel Uçuşlar Başkanı ile yaptığımız verimli toplantıda şehrimiz adına paylaştığımız taleplerimizin ilki gerçekleşti. Daha önce haftada 3 gün gerçekleştirilen İstanbul – Nevşehir seferleri haftada 7 gün olarak gerçekleştirilecek. Şehrimize, turizmcilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.