Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gençlerin abisi Arı’dan gençlere açık davet

SİYASET 04.03.2024 - 13:48, Güncelleme: 04.03.2024 - 13:48
 

Gençlerin abisi Arı’dan gençlere açık davet

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı gençlerin görüş ve önerilerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu belirtti.
   Arı,“21 aylık Nevşehir Belediye Başkanlığı döneminde  gençlere yönelik birçok sosyal, sportif ve kültürel faaliyet düzenleyen Başkan Adayı Arı şimdi de gençlere  şehri birlikte yönetmek konusunda çağrıda bulundu.   Belediye Başkan adayı Arı sosyal  medyasından gençlere seslendi.   "Kıymetli Genç Kardeşim;  Bilmeni isterim ki en büyük sermayem sensin. Nevşehir'imizin hak ettiği değere ulaşması için. elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Güzel günlere birlikte, aynı umudu ve aynı inancı paylaşarak ulaşacağız.  Nevşehir'imizin makus talihinin değişimi için en büyük katkının senden geleceğine yürekten inanıyorum. Nevşehir'in daha çok gelişmesi ve kalkınması için sana ihtiyacı var. Sana bu imkan verilecek, sen de Nevşehir'e değer katacaksın. Nevşehir senin yeteneklerin ve fikirlerin sayesinde gelişecek.  Değerli Kardeşim;  Sana çok güveniyor ve inanıyorum. Eğer sen de Nevşehir'i birlikte yönetmek istiyorsan gel gönül gönüle verip daha çok çalışalım, daha çok üretelim.  Eğer ki sen de " Bir hayalimiz var " diyorsan.  Haydi o zaman!  Birlikte başaralım.  Ağabeyin" Dedi.
İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı gençlerin görüş ve önerilerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu belirtti.

 

 Arı,“21 aylık Nevşehir Belediye Başkanlığı döneminde  gençlere yönelik birçok sosyal, sportif ve kültürel faaliyet düzenleyen Başkan Adayı Arı şimdi de gençlere  şehri birlikte yönetmek konusunda çağrıda bulundu.

 

Belediye Başkan adayı Arı sosyal  medyasından gençlere seslendi.

 

"Kıymetli Genç Kardeşim; 

Bilmeni isterim ki en büyük sermayem sensin. Nevşehir'imizin hak ettiği değere ulaşması için. elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Güzel günlere birlikte, aynı umudu ve aynı inancı paylaşarak ulaşacağız. 

Nevşehir'imizin makus talihinin değişimi için en büyük katkının senden geleceğine yürekten inanıyorum. Nevşehir'in daha çok gelişmesi ve kalkınması için sana ihtiyacı var. Sana bu imkan verilecek, sen de Nevşehir'e değer katacaksın. Nevşehir senin yeteneklerin ve fikirlerin sayesinde gelişecek. 

Değerli Kardeşim; 

Sana çok güveniyor ve inanıyorum. Eğer sen de Nevşehir'i birlikte yönetmek istiyorsan gel gönül gönüle verip daha çok çalışalım, daha çok üretelim. 

Eğer ki sen de " Bir hayalimiz var " diyorsan. 

Haydi o zaman! 

Birlikte başaralım. 

Ağabeyin" Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.