Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Genç Nevşehirliler Ankara platformu Vali Aktaş’ı ziyaret

NEVŞEHİR 02.05.2019 - 14:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Genç Nevşehirliler Ankara platformu Vali Aktaş’ı ziyaret

Genç Nevşehirliler Ankara Platformu Başkanı Ziya Ağca ve platform üyelerinden oluşan heyet, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
  Ziyarette, Başkan Ağca, Genç Nevşehirliler Platformunun Ankara'da birlik, beraberlik ve dayanışma göstermek için kurulduğunu, kuruluş amaçlarının içerisinde Ankara'da yaşayan Nevşehirli; kamu ve özel sektörde çalışan genç hemşerileri bir araya getirerek, Nevşehir kültürünü ve dayanışmasını oluşturmak, aralarında hiçbir ayrım gözetmeksizin hepsiyle bir arada olmak için oluşturulduğunu ifade ederek platform olarak yapılan diğer faaliyetler hakkında bilgiler verdi.   Vali Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, sivil toplum kuruluşlarının toplumsal yaşamda vatandaşlarımızın istek, talep ve sorunları ile ilgili konularda duyarlı olmalarının birlik ve beraberliği güçlendirdiğini ifade etti ve Başkanı Ziya Ağca ve ekibine çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Genç Nevşehirliler Ankara Platformu Başkanı Ziya Ağca ve platform üyelerinden oluşan heyet, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette, Başkan Ağca, Genç Nevşehirliler Platformunun Ankara'da birlik, beraberlik ve dayanışma göstermek için kurulduğunu, kuruluş amaçlarının içerisinde Ankara'da yaşayan Nevşehirli; kamu ve özel sektörde çalışan genç hemşerileri bir araya getirerek, Nevşehir kültürünü ve dayanışmasını oluşturmak, aralarında hiçbir ayrım gözetmeksizin hepsiyle bir arada olmak için oluşturulduğunu ifade ederek platform olarak yapılan diğer faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

 

Vali Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, sivil toplum kuruluşlarının toplumsal yaşamda vatandaşlarımızın istek, talep ve sorunları ile ilgili konularda duyarlı olmalarının birlik ve beraberliği güçlendirdiğini ifade etti ve Başkanı Ziya Ağca ve ekibine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.