Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

“Filistin Hakkında konuşmalıyız” tiyatro oyunu sahnelendi

KÜLTÜR-SANAT 29.12.2023 - 12:37, Güncelleme: 29.12.2023 - 12:37
 

“Filistin Hakkında konuşmalıyız” tiyatro oyunu sahnelendi

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Filistinli Meryem Ebu Necme’nin yaşanmış hikayesinin anlatıldığı ‘Filistin Hakkında Konuşmalıyız’ adlı tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü.
  Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kültür sanat etkinlikleri kapsamında dün akşam Nevşehirlileri ‘Filistin Hakkında Konuşmalıyız’ tiyatro oyunuyla buluşturdu. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu’nda sahnelenen oyunu izlemek isteyen vatandaşlar salonu doldurdu. Nurdan Albamya İnce, kendi yazıp oynadığı tek kişilik oyunda Mescid-i Aksa’ya çok kısa bir mesafede evi bulunan Filistinli Meryem Ebu Najma’nın mücadelesini ve Filistin’de yaşanan zulümleri anlatıldı. İsrail’in Filistin halkına uyguladığı haksız zulmün sahnelendiği tiyatro oyunu 70 dakika sürdü. Kudüs’te yaşananların bir panoramasının anlatıldığı oyunu izleyen sanatseverler duygusal anlar yaşadı.  
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Filistinli Meryem Ebu Necme’nin yaşanmış hikayesinin anlatıldığı ‘Filistin Hakkında Konuşmalıyız’ adlı tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü.

 

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kültür sanat etkinlikleri kapsamında dün akşam Nevşehirlileri ‘ Filistin Hakkında Konuşmalıyız’ tiyatro oyunuyla buluşturdu. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu’nda sahnelenen oyunu izlemek isteyen vatandaşlar salonu doldurdu.

Nurdan Albamya İnce, kendi yazıp oynadığı tek kişilik oyunda Mescid-i Aksa’ya çok kısa bir mesafede evi bulunan Filistinli Meryem Ebu Najma’nın mücadelesini ve Filistin’de yaşanan zulümleri anlatıldı. İsrail’in Filistin halkına uyguladığı haksız zulmün sahnelendiği tiyatro oyunu 70 dakika sürdü. Kudüs’te yaşananların bir panoramasının anlatıldığı oyunu izleyen sanatseverler duygusal anlar yaşadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.