Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Figürlü balonlar Kapadokya'da gökyüzüyle buluşacak

TURİZM 11.08.2023 - 17:59, Güncelleme: 11.08.2023 - 17:59
 

Figürlü balonlar Kapadokya'da gökyüzüyle buluşacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali kapsamında yarın sabah figürlü balonlar Göreme’de gökyüzüyle buluşacak.
  Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere 11 şehirde düzenlenecek olan ‘’Türkiye Kültür Yolu Festivalleri’’ nin ilk durağı Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali 13 Ağustos’a kadar zengin içerikleriyle devam ediyor. Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali kapsamında 12 Ağustos 2023 Cumartesi sabah saat 06.30’da farklı ülkelerden gelen pilotlar, balonları ile gösteri uçuşları yapacaklar. Birbirinden farklı renk ve şekilde balonlarla izleyicilere görsel bir şölen sunacak.
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali kapsamında yarın sabah figürlü balonlar Göreme’de gökyüzüyle buluşacak.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere 11 şehirde düzenlenecek olan ‘’Türkiye Kültür Yolu Festivalleri’’ nin ilk durağı Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali 13 Ağustos’a kadar zengin içerikleriyle devam ediyor.

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali kapsamında 12 Ağustos 2023 Cumartesi sabah saat 06.30’da farklı ülkelerden gelen pilotlar, balonları ile gösteri uçuşları yapacaklar. Birbirinden farklı renk ve şekilde balonlarla izleyicilere görsel bir şölen sunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.