Sitenin sağında bir giydirme reklam

FETÖ mirası bina şimdi Halk Eğitim’in

NEVŞEHİR 31.01.2022 - 13:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

FETÖ mirası bina şimdi Halk Eğitim’in

2016 yılındaki hain darbe girişiminin ardından Nevşehir’de il merkezinde el konulan binalardan biri olan eski dershane binası önümüzdeki günlerde Nevşehir Halk Eğitim Merkezinin yeni hizmet binası olacak.
      NEVŞEHİR(MHA) 2016 yılındaki hain darbe girişiminin ardından Nevşehir’de il merkezinde el konulan binalardan biri olan eski dershane binası önümüzdeki günlerde Nevşehir Halk Eğitim Merkezinin yeni hizmet binası olacak.     6 Yıllık süreçte kimi zaman TÜGVA İl Temsilciliğine, kimi zaman bir başka STK’ya tahsis edileceği duyulan ancak o günden bu yana atıl kalan Yeni mahalledeki eski dershane binasının Nevşehir Halk Merkezi ve akşam sanat okuluna tahsis edildiği, içerisinde yapılacak bakım onarım çalışmalarının ardından muhtemelen 2022 yılı içerisinde de merkezin burada hizmet vermeye başlayacağı öğrenildi.   Çok katlı ve halk eğitim merkezinin düzenleyeceği kurslara uygunluğu gözlenen binanın bir dönem kimliği belirsiz kişilerin uğrak mekanlarından biri de olmuştu. Ancak kapı ve pencerelere yapılan demir korkuluklar sonrasında binaya girişlerin önüne geçilmişti.    
2016 yılındaki hain darbe girişiminin ardından Nevşehir’de il merkezinde el konulan binalardan biri olan eski dershane binası önümüzdeki günlerde Nevşehir Halk Eğitim Merkezinin yeni hizmet binası olacak.

 

 

 

NEVŞEHİR(MHA) 2016 yılındaki hain darbe girişiminin ardından Nevşehir’de il merkezinde el konulan binalardan biri olan eski dershane binası önümüzdeki günlerde Nevşehir Halk Eğitim Merkezinin yeni hizmet binası olacak.  

 

6 Yıllık süreçte kimi zaman TÜGVA İl Temsilciliğine, kimi zaman bir başka STK’ya tahsis edileceği duyulan ancak o günden bu yana atıl kalan Yeni mahalledeki eski dershane binasının Nevşehir Halk Merkezi ve akşam sanat okuluna tahsis edildiği, içerisinde yapılacak bakım onarım çalışmalarının ardından muhtemelen 2022 yılı içerisinde de merkezin burada hizmet vermeye başlayacağı öğrenildi.

 

Çok katlı ve halk eğitim merkezinin düzenleyeceği kurslara uygunluğu gözlenen binanın bir dönem kimliği belirsiz kişilerin uğrak mekanlarından biri de olmuştu. Ancak kapı ve pencerelere yapılan demir korkuluklar sonrasında binaya girişlerin önüne geçilmişti.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.