Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Feride Candan, AK Parti Ürgüp Belediye Başkanlığı için başvuru yaptı

SİYASET 22.11.2023 - 18:24, Güncelleme: 22.11.2023 - 18:24
 

Feride Candan, AK Parti Ürgüp Belediye Başkanlığı için başvuru yaptı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İşletmeler Genel Müdürlüğünde işletmeler daire başkanı olarak görev yapan Feride Candan, belediye başkan aday adaylığı için istifa etti.
  Ürgüp Belediye Başkanlığı aday adaylığı için ailesi ile birlikte AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığına gelen Feride Bitirim başvurusu yaptı. Son olarak geçtiğimiz 2015 yılı genel seçimlerde milletvekili aday adayı olan Feride Candan, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Doğan Derin’e teslim ederek "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, Ürgüp Belediye Başkan aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen başta Ailem ve tüm dostlarıma teşekkür ederim. Bu sürecin ilçemize, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.   Feride Candan’ın aday adaylığı başvurusunu alan AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Doğan Derin “ 31 Mart yerel seçimlerinde Ürgüp Belediye Başkanlığı için Feride Candan hanımefendinin adaylık başvurusunu aldık. Bu vesileyle Aday adayımıza hayırlı olsun diyoruz, Ürgüp için inşallah hayırlara vesile olmasını temennisinde bulunuyoruz” diye konuştu.     Feride Candan Kimdir?   Ürgüplü bir ailenin 3. çocuğu olarak 1976 yılında Ürgüp’te doğdu, tüm ailesi Ürgüp’te ikamet etmektedir. Memuriyet hayatına 1997 yılında Başbakanlık Basın Müşaviri olarak başladı. Sırasıyla; 1998-2005 ​Dış Ticaret Müsteşarlığı (Memur) 2005-2011 ​TBMM Geçici Görevlendirme (Parlamento Danışmanı) 2012 ​​GSB Eğitim Kültür ve Arş. Gnl. Müd. Bilim Sanat ve Kültürel ​​Faaliyetler Dairesi Başkanı 2015 ​​GSB Gençlik Araştırmaları Dairesi Başkan 2016 ​​GSB Bilim Sanat ve Kült. Faaliyetler Daire Başkanı 2017 ​​GSB Görsel ve İşitsel Yapımlar Dairesi Başkanı 2017​​GSB Proje ve Koord. Genel Müd. Gençlik ve Spor Uzmanı 2021 yılında Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğünde İşletmeler Daire Başkanı  olarak atandı. GES Projeleri ve Enerji Verimliliği, Konusunda Dünya Bankası Projelerini takip eden Feride CANDAN 22.Kasım.2023 ‘te Ürgüp Belediye Başkan Adayı olmak için memuriyetinden istifa etti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İşletmeler Genel Müdürlüğünde işletmeler daire başkanı olarak görev yapan Feride Candan, belediye başkan aday adaylığı için istifa etti.

 

Ürgüp Belediye Başkanlığı aday adaylığı için ailesi ile birlikte AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığına gelen Feride Bitirim başvurusu yaptı. Son olarak geçtiğimiz 2015 yılı genel seçimlerde milletvekili aday adayı olan Feride Candan, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Doğan Derin’e teslim ederek "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, Ürgüp Belediye Başkan aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen başta Ailem ve tüm dostlarıma teşekkür ederim. Bu sürecin ilçemize, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

 

Feride Candan’ın aday adaylığı başvurusunu alan AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Doğan Derin “ 31 Mart yerel seçimlerinde Ürgüp Belediye Başkanlığı için Feride Candan hanımefendinin adaylık başvurusunu aldık. Bu vesileyle Aday adayımıza hayırlı olsun diyoruz, Ürgüp için inşallah hayırlara vesile olmasını temennisinde bulunuyoruz” diye konuştu.

 

 

Feride Candan Kimdir?

 

Ürgüplü bir ailenin 3. çocuğu olarak 1976 yılında Ürgüp’te doğdu, tüm ailesi Ürgüp’te ikamet etmektedir. Memuriyet hayatına 1997 yılında Başbakanlık Basın Müşaviri olarak başladı. Sırasıyla;

1998-2005 ​Dış Ticaret Müsteşarlığı (Memur)

2005-2011 ​TBMM Geçici Görevlendirme (Parlamento Danışmanı)

2012 ​​GSB Eğitim Kültür ve Arş. Gnl. Müd. Bilim Sanat ve Kültürel ​​Faaliyetler Dairesi Başkanı

2015 ​​GSB Gençlik Araştırmaları Dairesi Başkan

2016 ​​GSB Bilim Sanat ve Kült. Faaliyetler Daire Başkanı

2017 ​​GSB Görsel ve İşitsel Yapımlar Dairesi Başkanı

2017​​GSB Proje ve Koord. Genel Müd. Gençlik ve Spor Uzmanı

2021 yılında Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğünde İşletmeler Daire Başkanı  olarak atandı.

GES Projeleri ve Enerji Verimliliği, Konusunda Dünya Bankası Projelerini takip eden Feride CANDAN 22.Kasım.2023 ‘te Ürgüp Belediye Başkan Adayı olmak için memuriyetinden istifa etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.