Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Fatih Çiftçi, “Gençler bize güveniyor biz de gençlerimize”

SİYASET 16.03.2024 - 00:14, Güncelleme: 16.03.2024 - 00:14
 

Fatih Çiftçi, “Gençler bize güveniyor biz de gençlerimize”

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi ilçede gençler ile bir araya gelirken gençlerin Çiftçi’ye olan desteği görülmeye değerdi.
  Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, ilçede gençler ile iftarda bir araya geldi. İftar sonrası partisinin seçim ofisinde gençleri misafir eden Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi gençlerin sorularını cevaplarken gençlerin Çiftçi’ye olan desteği görülmeye değerdi. AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, “İlçemizde 7’den 77’ye her kesim ile bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün geleceğimiz olan gençlerimiz ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Gençlerimiz daha yaşanılabilir bir Gülşehir istediklerini ifade ettiler. Bizlerde gençlerimiz ile el birliğinde Gülşehir’imizi daha ileriye taşıyacağımızın sözünü verdik. Gençlerimizin gözlerinde ki o kararlılık bizleri daha da güçlendirdi. Biz Gülşehir için yola çıktık ve Gülşehir’imizi hep birlikte ileriye taşıyacağız” dedi.  
AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi ilçede gençler ile bir araya gelirken gençlerin Çiftçi’ye olan desteği görülmeye değerdi.

 

Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, ilçede gençler ile iftarda bir araya geldi. İftar sonrası partisinin seçim ofisinde gençleri misafir eden Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi gençlerin sorularını cevaplarken gençlerin Çiftçi’ye olan desteği görülmeye değerdi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, “İlçemizde 7’den 77’ye her kesim ile bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün geleceğimiz olan gençlerimiz ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Gençlerimiz daha yaşanılabilir bir Gülşehir istediklerini ifade ettiler. Bizlerde gençlerimiz ile el birliğinde Gülşehir’imizi daha ileriye taşıyacağımızın sözünü verdik. Gençlerimizin gözlerinde ki o kararlılık bizleri daha da güçlendirdi. Biz Gülşehir için yola çıktık ve Gülşehir’imizi hep birlikte ileriye taşıyacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.