Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Evinin önünde park halindeki otomobilini çaldılar

GÜNCEL 19.07.2023 - 15:02, Güncelleme: 19.07.2023 - 15:02
 

Evinin önünde park halindeki otomobilini çaldılar

Nevşehir Esentepe Mahallesi’nde dün gece park halindeki otomobili çalınan Ramazan Sevincan her yerde çalınan otomobilini arıyor.
  Nevşehir’de ilginç hırsızlık olayının yaşandığı Esentepe Mahallesi’nde Ramazan Sevincan her zaman olduğu gibi dün akşamda iş çıkışı 07 FR 203 plakalı Seat Leon marka otomobilini evinin önüne park etti. Sabah işe gitmek için aşağıya indiğinde park ettiği otomobilini yerinde göremeyince çareyi polise ihbar etmekte buldu. Polis ekiplerinin her yerde aradığı otomobili gören veya duyan olursa +90 505 262 54 62 numaralı telefona ulaşabilir.
Nevşehir Esentepe Mahallesi’nde dün gece park halindeki otomobili çalınan Ramazan Sevincan her yerde çalınan otomobilini arıyor.

 

Nevşehir’de ilginç hırsızlık olayının yaşandığı Esentepe Mahallesi’nde Ramazan Sevincan her zaman olduğu gibi dün akşamda iş çıkışı 07 FR 203 plakalı Seat Leon marka otomobilini evinin önüne park etti. Sabah işe gitmek için aşağıya indiğinde park ettiği otomobilini yerinde göremeyince çareyi polise ihbar etmekte buldu.

Polis ekiplerinin her yerde aradığı otomobili gören veya duyan olursa +90 505 262 54 62 numaralı telefona ulaşabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.